EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb XXI.kerület

Igazi közösség a Nagycsaládosok Csepeli Egyesülete

A Nagycsaládosok Csepeli Egyesülete, amely a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagszervezeteként működik, immár 22 éve áll a helyi családok szolgálatában.

Huszonkét éve egy tavaszi napon 11 csepeli család elhatározta, hogy megalakítja a nagycsaládosok helyi egyesületét. Azóta igazi közösség lett, és mint egy nagy család, alkalmanként közösen kirándul, színházba vagy egyéb kulturális programra megy, ünnepel és felejthetetlen élményeket szerez egymásnak.


A család virágos téren élvezi a tavaszt

– Egyesületünk nemcsak a nagycsaládosokért, hanem minden családért, a társadalom alappilléréért küzd. Igyekszünk felkutatni minden olyan lehetőséget, ami a családok számára hasznos segítség lehet – mondta a Lokál Extrának Staszkiv István, az egyesület vezetője.

Na, ki harapja le előbb a kekszet?

– Tudjuk, hogy az általunk képviselt, társadalom felé történő értékfelmutatás nehéz munka, de a nagycsaládos szervezetek által elért eredmények erőt adnak. Az egyre öregedő európai és magyar társadalom számára a sok gyerek, a nagy család nem gond, nem probléma, hanem a megoldás lehet! – hangsúlyozta Staszkiv István. A Nagycsaládosok Csepeli Egyesületének vezetője hozzátette, szeretettel várják mindazokat a Csepelen élő három- vagy ennél több gyermekes családokat, akik céljaikkal egyetértenek és azok megvalósításában részt kívánnak venni. A Nagycsaládosok Csepeli Egyesületének nincsenek fizetett alkalmazottai, állami és önkormányzati támogatás nélkül látják el jótékony tevékenységüket. Minden feladatot önkéntesek bevonásával a vezetőség végez, ezért köszönettel fogadnak minden felajánlott támogatást a 11705008-20440422-00000000 egyesületi bankszámlaszámra.


A nagycsaládosok nyitási ajándékot kaptak, amelyet Pikali Gerda adott át a Csepel Pláza új drogériájában

A Nagycsaládosok Csepeli Egyesületének székhelye a Zsilvölgyi út 4. szám alatt található, telefonon a +36 70/ 363-9272 vagy a +3670/ 317-7320 számon érhető el. E-mailt a [email protected] címre várnak, de a Facebookon is értesülhetünk a helyi szervezetről.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.