2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Így lett Simicska Lajosé az Index

Bár az Origo már a nyáron megírta, hogy Simicska Lajos lett az Index gazdája, ezt a lap valahogyan nem vette észre. Az Origo most lépésről lépésre megmutatja, hogy jött ki a napra a háttérből Simicska Lajos, hogyan érvényesítette opciós jogát.

Mint arról mi is beszámoltunk, csütörtökön derült ki, hogy Simicska Lajos érvényesítette több mint három éve érvényes opciós jogát az Indexre. És hogy fontos szerepet kapott az Index mögötti céghálóban Simicska unokaöccse. 


Pénteken már az is tudható volt, hogy az Index mögött álló cég vezérigazgatójának Simicska talán leghűségesebb és legkipróbáltabb emberét, Tóth Mariannát nevezték ki. Ezek után a függetlenségére oly nagyon büszke Indexnél senki sem állt fel, senki sem hagyta ott a lapot, hanem vezércikkben kezdtek magyarázkodni – írja az Origo

A lap részletes írásából az is kiderül, Simicska hogyan szerezte meg az Indexet és, hogy jött elő a háttérből.

Itt olvashatja el a napra lebontott eseményeket, ami 2017 január 6-án kezdődött.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegés

  A nap képe: Lebegés

  A Cirkuszok Éjszakáján különleges műsorral tisztelegtek a 125 éves Fővárosi Nagycirkusz és a cirkuszművészet hagyományai, legendái előtt az Atlantic Flight – Nagycirkuszi Utazás vízi cirkuszának sztárjai, akik elképesztő mutatványokkal kápráztatták el a nézőket.

 • Irma néni folytatja

  Irma néni folytatja

  Román Józsefnét – vagy ahogy a gyerekek ismerik, Irma nénit – nemrégiben az ország legkedvesebb konyhásnénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén.

 • Hatalmasra nő a családtámogatás

  Hatalmasra nő a családtámogatás

  A kormány változatlan intenzitással támogatja a magyar családokat, és jövőre minden eddiginél több pénzt fordít rájuk – mondta az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós.