EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Győr

Itt a tavasz, kezdődik a munka

A jó idő beköszöntével a tavaszi munkák kapják a főszerepet a Győr-Szol Zrt. városüzemeltetési és kivitelezési igazgatóságánál. A város parkjaiban és a lakótelepi zöldterületeken április elején indult a fűnyírás, addig a gépek felkészítése zajlott a szolgáltatónál.

Győrben több mint 25 darab nagy teljesítményű fűnyíró dolgozik, a gépeket seprőgépek kísérik, adott esetben pedig légfúvóval tisztítják meg a burkolatot. A tavaszi feladatok között elvégzik a rózsaágyakban a rózsatövek kitakarását és a növények tavaszi metszését, valamit megkapálják a kétnyári virágok ágyásait. A gyep szellőztetése sem maradhat el, sőt még a maradék faleveket összegyűjtésére is figyelnek a szakemberek az előttünk álló tavaszi hónapokban.Fotó: GYP

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.