EUR: 322,88 Ft
CHF: 276,73 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Egyéb Győr

Itt a tavasz, kezdődik a munka

A jó idő beköszöntével a tavaszi munkák kapják a főszerepet a Győr-Szol Zrt. városüzemeltetési és kivitelezési igazgatóságánál. A város parkjaiban és a lakótelepi zöldterületeken április elején indult a fűnyírás, addig a gépek felkészítése zajlott a szolgáltatónál.

Győrben több mint 25 darab nagy teljesítményű fűnyíró dolgozik, a gépeket seprőgépek kísérik, adott esetben pedig légfúvóval tisztítják meg a burkolatot. A tavaszi feladatok között elvégzik a rózsaágyakban a rózsatövek kitakarását és a növények tavaszi metszését, valamit megkapálják a kétnyári virágok ágyásait. A gyep szellőztetése sem maradhat el, sőt még a maradék faleveket összegyűjtésére is figyelnek a szakemberek az előttünk álló tavaszi hónapokban.


Fotó: GYP

Kapcsolódó Cikkek

  • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

  • Nagy értékek a kiskertekben

    Nagy értékek a kiskertekben

    Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.