EUR: 323,37 Ft
CHF: 286,38 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Janet Jackson megmutatta négy hónapos kisfiát – Fotó!

Négy hónappal fia születése után Janet Jackson a közösségi hálón hozta nyilvánosságra fia, Eissa első fotóit.

“A fiam és én alvás után” – írta az 50 éves énekesnő a Twitteren közzétett egyik kép alá. Janet Jackson más közösségi portálokon is posztolta gyermeke képeit.

Eissa, az énekesnő első gyermeke január 3-án született. Janet Jackson egyébként a múlt héten vált külön katari férjétől, Wissam Al Mana üzletembertől, akihez még 2012-ben ment hozzá.

Az énekesnő a gyermekkel továbbra is Londonban él.

Janet Jackson, aki a híres Jackson énekes család legfiatalabb tagja, már kétszer volt korábban házas. Egy évig tartott frigye James DeBarge soul énekessel az 1980-as években és tíz évig volt Rene Elizondo Jr. táncos felesége.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.