EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Jöhet a baba Jollyéknál!

Emelt fővel távozott A Nagy Duettből Jolly, akit nagyon bánt, hogy folyton csak párja, Pamela hibáin nevetgélt a zsűri, és az ő tehetségét és produkcióját szóra sem méltatták. De öröm az ürömben, hogy a kiesés családbővítést hoz a mulatóscsaládnál, és hamarosan újabb baba érkezhet Jolly és Suzy életébe.

Jolly & Suzy Fotó: Ulicska Viktória

Véget ért A Nagy Duett Jolly és partnere, Hódi Pamela számára, akik a vasárnapi, negyedik előshow-ban kiestek a TV2 show-műsorából. Pamela könnyekben tört ki, Jolly pedig úgy érzi, a zsűri csak párja hibáival volt elfoglalva, és a sok munkát, a kitartást sohasem dicsérték.


– Senkit sem szeretnék megbántani, tisztelem a zsűri összes tagját, de kicsit rosszul esett, hogy egyszer sem emelték ki a munkámat, pedig lehet, én Pamelával dupla annyit dolgoztam, mint más szereplő a párjával. Sokszor megkapta, hogy nem tud énekelni, táncolni. Tudom, kell a show, kell a humor, de ne hasonlítsunk már egy amatőrt egy színésznőhöz vagy egy táncművészhez – fejtette ki a Lokálnak a műsor után Jolly, akit picit az is bántott, hogy az ő tehetségéről egyáltalán nem esett szó.

– Talán egyszer Szulák Andi megemlítette, hogy jól énekelek élőben, de ennyi. Kicsit elkeserített, hogy rengeteg energiát fektettem a produkcióba, napokig nem aludtam, hiszen emellett fellépéseim is voltak, a családomról is lemondtam egy időre, és annyit sem kaptam, hogy „Jollykám, jó volt!”. A Liszt Ferenc Zeneiskolában végeztem, nem érzem, hogy fekete bárány lettem volna ebben a műsorban – szögezte le a mulatószenész, aki lapunkkal osztotta meg először, hogy feleségével, Suzyval babát szeretnének.


– Az előző kapcsolatomból van egy tizenöt éves kisfiam, és a feleségemmel, Suzyval van egy négy és fél éves kislányunk. Végtelenül büszke vagyok rájuk, és úgy érzem, még szeretnék gyereket. A párommal egyre többet beszélgetünk a babaprojektről, csak a sok munka kicsit megnehezíti a dolgot, de ha a tempó kicsit lelassul, szeretnénk belevágni – osztotta meg velünk a nagy hírt Jolly, aki ezzel a fiával való kapcsolatát is tisztázta, ugyanis a napokban felröppent a hír, hogy titkolja a fiát, de legalábbis nem jó a viszonya kamaszkorú gyermekével.

– Az elmúlt négy hétben nagyon keveset tudtam a családommal lenni, a kisfiammal meg pláne, hiszen az édesanyja neveli, nem velem él. Nem tudom, kinek a fejéből pattanhatott ki az a butaság, hogy titkolom a gyerekem, de nem is érdekel. Nagyon büszke vagyok rá, és arra is, hogy nem az apja nevével, hanem a saját tehetségével akar érvényesülni a zenében – mondta Jolly, aki most, a kiesés után szeretne mindent bepótolni a gyerekeivel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek