EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb XIX.kerület XXIII.kerület

Jöhet a hajrá!

A kispesti kézilabdás lányok legutóbb 31-20-as vereséget szenvedtek hazai pályán. A Soroksári Sportcsarnokban rendezett találkozó után Béki Nagy Bertalan együttese továbbra is az utolsó helyről várja a folytatást.

Ahhoz, hogy az első élvonalbeli szezonját futó együttes jövőre is az NB I-ben játszhasson, jelen állás szerint legalább három mérkőzést kell megnyernie. Előttük álló riválisaik közül előbb most szombaton a Békéscsabával, míg a Mosonmagyaróvárral május közepén találkoznak, mindkétszer idegenben. A Budaörs elleni hazai összecsapást április 16-án az M4 Sport élőben közvetíti 11.30-tól.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.