EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Jön Balázséknál a harmadik baba?

A műsorvezető ritkán beszél a magánéletéről, most azonban a Lokálnak elárult egy hatalmas titkot: bár eddigi nyilatkozataiban arra utalt, hogy megállnak két gyereknél, a felesége és közte immár nyitott kérdés a harmadik baba lehetősége.

Dömötör Tamás Czukor Show című filmjének díszbemutatója az Aréna Moziban. rnSebestyén Balázs és felesége Horváth Viktória

Első kisfia, Benett születése után Sebestyén Balázs határozottan leszögezte: feleségével, Vikivel megállnak egy gyereknél. Pár év múlva azonban nagyot fordult velük a világ, hiszen megszületett második kisfiuk, Noel. Balázs Noel világrajövetele után hasonlóképpen nyilatkozott, mint korábban.


– Szívesen megálltunk volna egy gyereknél, mert teljesnek éreztük az életünket, de Beni nagyon szeretett volna egy kistestvért. Addig-addig volt ez visszatérő téma köztünk, míg végül úgy döntöttünk, hogy rendben, bővüljön a család. Harmadik gyerek azonban biztosan nem lesz. Most jó így, négyesben. Vikivel úgy érezzük, így kerek a családunk – mondta két és fél évvel ezelőtt teljes határozottsággal az RC Newsnak Balázs, aki legnagyobb meglepetésünkre a Televíziós Újságírók Díjának átadóján megdöbbentő választ adott a Lokál kérdésére, miszerint lesz-e harmadik baba, vagy tényleg megállnak kettőnél.

– Még nem zártuk le ezt a kérdéskört Vikivel, de azt megbeszéltük, hogy pár évre biztosan megvagyunk így négyesben – árulta el a tévés, aki mára korántsem annyira biztos abban, hogy nem bővül tovább a család, mint korábban. Noha most is úgy érzik, négyesben tökéletes a harmónia, Balázs szavai arra utalnak, hogy egyáltalán nem kizárt egy újabb baba érkezése, főleg, ha a két fiú mellé még egy kislány is érkezne a családba.


A műsorvezető tökéletes példa arra, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a család és a karrier között, hiszen Balázsnak felesége és gyerekei mellett a munkája a másik nagy szerelem, amely húsz év után, a mai napig szenvedélyesen élteti, így nem véletlen az sem, hogy a Televíziós Újságírók Díjának átadójáról dupla elismeréssel távozott: 2016 legjobb férfi műsorvezetője lett, és műsora elnyerte a legjobb comedy show díját is.

– A kihívás motivál. Mindig kap az ember valamit, valami újat, ami mindig nagyon más, mint amit előtte csinált. Valami újat, amit nemcsak meg kell csinálni, hanem jól kell megcsinálni. Így számomra minden egyes műsor újabb kihívás – mondta Balázs.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.