EUR: 323,34 Ft
CHF: 286,52 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Sport

Kaká a legjobban fizetett játékos, Nikolics 16.

Sorozatban a harmadik idényben Kaká az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legjobban fizetett játékosa, a magyar válogatott Nikolics Nemanja 16. a listán.

Az Orlando City brazil középpályása idén 7,2 millió dollárt (2 milliárd forintot) keres; az új idényben még csak egyetlen mérkőzésen lépett pályára, ugyanis a nyitófordulóban megsérült.


A lista második és harmadik helyén két torontói futballista szerepel: az előző idény legjobbjának választott olasz Sebastian Giovinco 7,1 milliót, míg az amerikai Michael Bradley 6,5 milliót (1,8 milliárd forint) keres. A negyedik és ötödik helyen két világbajnok labdarúgó található az egyaránt a New York City csapatát erősítő olasz Andrea Pirlo és a spanyol David Villa személyében.

Nikolics 1,9 millió dollárral (543 millió forint) gazdagodik első szezonjában a Chicago Fire együttesénél, de ezzel nem ő a csapat legjobban fizetett játékosa, ugyanis a világbajnok német Bastian Schweinsteiger 5,4 millió dollárral (1,5 milliárd forint) hetedik a kedden közzétett listán.

Nikolics eddig hét mérkőzésen négy gólt szerzett az MLS-ben.

Kapcsolódó Cikkek