EUR: 322,88 Ft
CHF: 276,73 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Egyéb Miskolc

Kameruni középpályást igazolt a DVTK

Múlt héten aláírta szerződését Diósgyőrben Patrick Mevoungou. A kameruni védekező középpályás két hétig próbajátékon vett részt a DVTK-nál, és teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot arról, hogy hosszabb távon is lehet rá számítani.

A szurkolók a 15-ös számú mezben láthatják majd a pályán a kamerunit, akinek tudása nem volt ismeretlen a diósgyőri vezetés előtt, hiszen korábban már Győrben és Mezőkövesden is bizonyított.


Kameruni játékossal erősít a Diósgyőr – fotó: dvtk.eu

 

Patrick Mevoungou szabadon igazolható játékosként csatlakozott a Diósgyőrhöz. A korábbi kameruni válogatott osztrák bajnok volt, 2014-ben magyar bajnoki ezüstérmet nyert Győrben, legutóbb pedig Mezőkövesden játszott.

Tehetségére gyorsan felfigyeltek. Tagja volt Kamerun U17-es Afrikai Nemzetek Kupája-győztes csapatának, és bemutatkozott a kameruni élvonalban is. Ezt követően Macedóniában, majd Kínában légióskodott. Rövid időre hazatért, ahonnan Ausztria felé vette az irányt. Szomszédainknál 40 élvonalbeli bajnokin lépett pályára, és a Sturm Graz színeiben bajnoki címet ünnepelhetett. Ebben az időszakban kétszer szerepelt a kameruni nemzeti csapatban is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

  • Nagy értékek a kiskertekben

    Nagy értékek a kiskertekben

    Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.