EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Miskolc

Kameruni középpályást igazolt a DVTK

Múlt héten aláírta szerződését Diósgyőrben Patrick Mevoungou. A kameruni védekező középpályás két hétig próbajátékon vett részt a DVTK-nál, és teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot arról, hogy hosszabb távon is lehet rá számítani.

A szurkolók a 15-ös számú mezben láthatják majd a pályán a kamerunit, akinek tudása nem volt ismeretlen a diósgyőri vezetés előtt, hiszen korábban már Győrben és Mezőkövesden is bizonyított.


Kameruni játékossal erősít a Diósgyőr – fotó: dvtk.eu

 

Patrick Mevoungou szabadon igazolható játékosként csatlakozott a Diósgyőrhöz. A korábbi kameruni válogatott osztrák bajnok volt, 2014-ben magyar bajnoki ezüstérmet nyert Győrben, legutóbb pedig Mezőkövesden játszott.

Tehetségére gyorsan felfigyeltek. Tagja volt Kamerun U17-es Afrikai Nemzetek Kupája-győztes csapatának, és bemutatkozott a kameruni élvonalban is. Ezt követően Macedóniában, majd Kínában légióskodott. Rövid időre hazatért, ahonnan Ausztria felé vette az irányt. Szomszédainknál 40 élvonalbeli bajnokin lépett pályára, és a Sturm Graz színeiben bajnoki címet ünnepelhetett. Ebben az időszakban kétszer szerepelt a kameruni nemzeti csapatban is.


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.