EUR: 322,76 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb X.kerület

Karrierirodát nyitott a Magyar Posta

A Magyar Posta Kőbányán, a 100-as postán nyitott új karrierirodát, ahol külön erre a célra kialakított irodában szakértő munkatársak várják az érdeklődőket személyre szabott tanácsadással, illetve az aktuálisan betölthető pozíciókra vonatkozóan közvetlen konzultációs lehetőséggel.

Az álláshelyek jelentős része a kézbesítési, küldeményfeldolgozási területeken van, de az egyes postákon, illetve az irányítási szférában megüresedő munkakörök száma is növekszik − tájékoztatott az MTI.

Magyar Posta Karrier Iroda, Budapest 100-as posta

X. kerület, Üllői út 114–116. (a 3-as metró Ecseri úti metrómegállójánál)

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9–17 óráig

Elérhetőség: 06-1-433-7425

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.