2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Kasza szerelmet vallott Ábel Anitának

Meglepő gyerekkori álmok derültek ki A Nagy Duett című  műsor első élő show-jában: az énekes Emilio és a poéngyáros zsűritag Kasza Tibi is gyengéd érzelmeket tápláltak gyerekkoruk legnagyobb sztárja, Ábel Anita iránt.

– Gyerekkoromban olyan szerelmes voltam beléd, mint a dög. Néztem a tévét, és azt mondtam, hogy nekem ez a lány kell, nem egy napra, hanem egy életre. Valójában ezért választottam ezt a pályát, hogy fölcsípjem az Anitát – viccelődött Kasza a Szomszédok egykori gyereksztárja iránt érzett plátói vonzalmáról.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.