2017. november 21., kedd
Olivér

Extra

Kasza szerelmet vallott Ábel Anitának

Meglepő gyerekkori álmok derültek ki A Nagy Duett című  műsor első élő show-jában: az énekes Emilio és a poéngyáros zsűritag Kasza Tibi is gyengéd érzelmeket tápláltak gyerekkoruk legnagyobb sztárja, Ábel Anita iránt.

– Gyerekkoromban olyan szerelmes voltam beléd, mint a dög. Néztem a tévét, és azt mondtam, hogy nekem ez a lány kell, nem egy napra, hanem egy életre. Valójában ezért választottam ezt a pályát, hogy fölcsípjem az Anitát – viccelődött Kasza a Szomszédok egykori gyereksztárja iránt érzett plátói vonzalmáról.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A Dal 2018: Több mint 350 pályaművet adtak be

    A Dal 2018: Több mint 350 pályaművet adtak be

    Több mint 350 pályaművet adtak be a Dal 2018 című dalválasztó műsorba az éjfélkor lejárt határidőig – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája kedden az MTI-vel.

  • Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Egy amerikai üzletasszony tette az első ajánlatot a Weinstein Company produkciós cég megvásárlására. Maria Contreras-Sweet, aki az Obama-adminisztráció idején a kisvállalkozásokért felelős hivatal vezetője volt, nők vezetésével akarja életben tartani a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein és fivére alapította vállalatot – jelentette a Wall Street Journal (WSJ).