2018. július 18., szerda
Frigyes

Extra

Kasza szerelmet vallott Ábel Anitának

Meglepő gyerekkori álmok derültek ki A Nagy Duett című  műsor első élő show-jában: az énekes Emilio és a poéngyáros zsűritag Kasza Tibi is gyengéd érzelmeket tápláltak gyerekkoruk legnagyobb sztárja, Ábel Anita iránt.

– Gyerekkoromban olyan szerelmes voltam beléd, mint a dög. Néztem a tévét, és azt mondtam, hogy nekem ez a lány kell, nem egy napra, hanem egy életre. Valójában ezért választottam ezt a pályát, hogy fölcsípjem az Anitát – viccelődött Kasza a Szomszédok egykori gyereksztárja iránt érzett plátói vonzalmáról.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Túl szexi nagyi – Fotók!

  Túl szexi nagyi – Fotók!

  Hosszú szőke hajzuhatag, bomba test – Gina Stewartról azt hihetnénk, hogy egy fiatal modell, aki szexi képeivel szeretne bekerülni a divatszakmába.

 • Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  Megnősül a 65 éves Hasselhoff

  A 65 éves David Hasselhoff harmadszor is „igába hajtja a fejét”. A Knight Rider és a Baywatch sztárja két hét múlva feleségül veszi 28 évvel fiatalabb modell barátnőjét, a 37 éves Hayley Robertst.

 • Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  Tengerparton nyaralnak a magyar sztárok

  A magyar hírességek is bevették a tengerpartokat, hogy kipihenjék az egész éves hajtást. Van, aki nagy családi nyaralást tervezett, más közösen romantikázik szerelmével vagy éppen a barátaival töltődik fel a világ különböző helyein.