EUR: 309,04 Ft
CHF: 284,09 Ft
2017. június 26., hétfő
János, Pál

Egyéb Sopron

Kazahok koncertje

A Kazah Művészeti Akadémia Népi Zenekara ad reprezentatív hangversenyt a Liszt Központban április 28-án 19 órakor. A 70 fős zenekar tradicionális kazah dalok feldolgozásait, valamint népszerű Bizet-, Gounod-, Verdi-műveket mutat be.


A kazah nagykövetség ezzel a hangversennyel ünnepli Magyarországon a magyar–kazah diplomáciai kapcsolatok felvételének huszonötödik évfordulóját. Ebből az alkalomból a kazah nagykövet is részt vesz a hangversenyen.
Az évforduló tiszteletére a nagykövetség jóvoltából a jegyárak egységesen 200 forintba kerülnek, további információ a www.prokultura.hu oldalon található.

Kazah Művészeti Akadémia Zenekarának Hangversenye
Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ
Április 28. 19 óra
Jegyár: 200 Ft

Fotó: Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.