EUR: 323,59 Ft
CHF: 281,03 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Sopron

Kazahok koncertje

A Kazah Művészeti Akadémia Népi Zenekara ad reprezentatív hangversenyt a Liszt Központban április 28-án 19 órakor. A 70 fős zenekar tradicionális kazah dalok feldolgozásait, valamint népszerű Bizet-, Gounod-, Verdi-műveket mutat be.


A kazah nagykövetség ezzel a hangversennyel ünnepli Magyarországon a magyar–kazah diplomáciai kapcsolatok felvételének huszonötödik évfordulóját. Ebből az alkalomból a kazah nagykövet is részt vesz a hangversenyen.
Az évforduló tiszteletére a nagykövetség jóvoltából a jegyárak egységesen 200 forintba kerülnek, további információ a www.prokultura.hu oldalon található.

Kazah Művészeti Akadémia Zenekarának Hangversenye
Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ
Április 28. 19 óra
Jegyár: 200 Ft

Fotó: Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.