EUR: 322,91 Ft
CHF: 275,68 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Szekszárd

Kerékpáros Iskola Kupa

A Dienes Valéria Általános Iskolában rendezte meg a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a Kerékpáros Iskola Kupa országos versenysorozatának szekszárdi döntőjét. A tanulók a délelőtt során elméleti tudásukról és gyakorlati képességeikről is számot adhattak.

Közülük a két legjobb eredményt elérő lány és fiú jutott tovább az április 10-ei megyei döntőre: Potyondi Réka, a Dienes Valéria Általános Iskola tanulója, Iker Tessza, a Baka István Általános Iskola diákja, Kaszó Győző Gyula, a Babits Mihály Általános Iskola tanulója és Szombat Simon Szabolcs, a Dienes Valéria Általános Iskola diákja.


Résztvevők és továbbjutók a szekszárdi döntő eredményhirdetése után
Fotó: police.hu/TMRFK

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.