EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Szekszárd

Kerékpáros Iskola Kupa

A Dienes Valéria Általános Iskolában rendezte meg a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a Kerékpáros Iskola Kupa országos versenysorozatának szekszárdi döntőjét. A tanulók a délelőtt során elméleti tudásukról és gyakorlati képességeikről is számot adhattak.

Közülük a két legjobb eredményt elérő lány és fiú jutott tovább az április 10-ei megyei döntőre: Potyondi Réka, a Dienes Valéria Általános Iskola tanulója, Iker Tessza, a Baka István Általános Iskola diákja, Kaszó Győző Gyula, a Babits Mihály Általános Iskola tanulója és Szombat Simon Szabolcs, a Dienes Valéria Általános Iskola diákja.


Résztvevők és továbbjutók a szekszárdi döntő eredményhirdetése után
Fotó: police.hu/TMRFK

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.