2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Keresik Klapka millióit

Klapka György végrendelete a mai napig nagy port kavar. Noha az Aranyember korábban úgy nyilatkozott, hogy végakaratát folyamatosan frissítette, a Blikk információi szerint egy 2012-es iratot ismertettek a hagyatéki tárgyláson.

A lap szerint a kétmilliárdra becsült vagyont taglaló dokumentumból több millió forintot érő ingatlanok maradtak ki. Többek között az a telek, ahova Klapka állattemetőt és krematóriumot álmodott és amelybe saját bevallása szerint több mint 100 millió forintot ölt. Ezek mellett az a 41 hektárnyi dióültetvény sem szerepel az iratokban, amelyre az üzletember egymilliárd forintot költött, bár ezt még életében feleségére, Marikára íratta. Azzal azonban, hogy a felsoroltak kimaradtak a végrendeletből, a vagyontárgyakon és ingatlanokon most egyenlő arányban osztozhatnak az örökösök.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.