2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Keresik Klapka millióit

Klapka György végrendelete a mai napig nagy port kavar. Noha az Aranyember korábban úgy nyilatkozott, hogy végakaratát folyamatosan frissítette, a Blikk információi szerint egy 2012-es iratot ismertettek a hagyatéki tárgyláson.

A lap szerint a kétmilliárdra becsült vagyont taglaló dokumentumból több millió forintot érő ingatlanok maradtak ki. Többek között az a telek, ahova Klapka állattemetőt és krematóriumot álmodott és amelybe saját bevallása szerint több mint 100 millió forintot ölt. Ezek mellett az a 41 hektárnyi dióültetvény sem szerepel az iratokban, amelyre az üzletember egymilliárd forintot költött, bár ezt még életében feleségére, Marikára íratta. Azzal azonban, hogy a felsoroltak kimaradtak a végrendeletből, a vagyontárgyakon és ingatlanokon most egyenlő arányban osztozhatnak az örökösök.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.