2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Keresik Klapka millióit

Klapka György végrendelete a mai napig nagy port kavar. Noha az Aranyember korábban úgy nyilatkozott, hogy végakaratát folyamatosan frissítette, a Blikk információi szerint egy 2012-es iratot ismertettek a hagyatéki tárgyláson.

A lap szerint a kétmilliárdra becsült vagyont taglaló dokumentumból több millió forintot érő ingatlanok maradtak ki. Többek között az a telek, ahova Klapka állattemetőt és krematóriumot álmodott és amelybe saját bevallása szerint több mint 100 millió forintot ölt. Ezek mellett az a 41 hektárnyi dióültetvény sem szerepel az iratokban, amelyre az üzletember egymilliárd forintot költött, bár ezt még életében feleségére, Marikára íratta. Azzal azonban, hogy a felsoroltak kimaradtak a végrendeletből, a vagyontárgyakon és ingatlanokon most egyenlő arányban osztozhatnak az örökösök.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.