EUR: 323,17 Ft
CHF: 287,22 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Győr

Keressen más útvonalat a Kossuth utca helyett!

Húsvéthétfőt követően, kedd reggel 8-tól a Kossuth utcának a Városház köz és Jakobinus köz közötti szakaszát átépítési munkák miatt lezárták a forgalom elől.

– Az átépítési munkák már február óta folynak, de az építkezés elérkezett abba a fázisba, hogy a forgalmat már nem lehet fenntartani ezen az útszakaszon – közölte Máthé-Tóth Péter, a győri Útkezelő Szervezet sajtószóvivője. Kifejtette, kerülni a Liget utca – Radnóti út – Bercsényi liget – Jakobinus köz útvonalon lehet. Egyben nem javasolják a Bálint Mihály vagy a Rába utca használatát a Kossuth utca helyett, mert mindkét lakóutca szűk beépítésű.


Tájékozódjon, mielőtt útnak indul!
Grafika: Győri Útkezelő Szervezet

A lezárás miatt az 1-es és 1/A jelű helyi járatú autóbuszok is terelőúton közlekednek április 18-ától: a belváros felől a Rába-kettős híd – Híd utca – Bercsényi liget – Radnóti út – Szalay utca – Liget út útvonalon járnak a buszok, a belváros felé pedig a Liget út – Szalay utca – Radnóti út – Bercsényi liget – Erkel Ferenc utca – Kossuth utca útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok nem érintik a Kossuth utcában a Zsinagóga (csak a Liget utca felé közlekedőkre vonatkozóan), Kispiac, Budai Nagy Antal utca elnevezésű megállóhelyeket és a Liget utcában a Festő utca utcai megállóhelyeket.

A Bercsényi liget mindkét oldalán ideiglenes megállóhelyeket alakítanak ki a Városház köz és Erkel Ferenc utca közötti szakaszon. Az útlezárás és terelés várhatóan június közepéig lesz érvényben.

Kapcsolódó Cikkek