EUR: 323,07 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Késsel támadt Bieber rajongóira a testőre

Újabb kínos ügybe keveredett Justin Bieber: állítólag utasításba adta a testőrének, hogy késsel kergesse el a rajongóit. A fiatal énekesnek nem ez az első kínos ügye.

Justin Bieber /Fotó: Profimedia, AKM-GSI

A bizarr eset Brazíliában történt, ahol a tinisztár nagyszabású koncertet adott a napokban. A 23 éves énekes a fellépés után bérelt villájába igyekezett, azonban néhány elvakult rajongó kocsiba szállt, és követni kezdte egy esetleges autogram reményében. Justin azonban ideges lett a kitartó fanoktól, ezért félreállt az autójával, és megparancsolta testőrének, hogy zavarja el őket. A marcona férfi kiszállt, és egy zsebkéssel igyekezett nyomatékosítani mondandóját: kiszúrta a fiatalok kocsijának kerekét, illetve be is zúzta az autó oldalát. A rajongók azonnal elhagyták a helyszínt.


Nem ez az első, hogy Bieber összetűzött rajongóival: csak tavaly három-négy olyan esetet tudott meg a sajtó, amelyben Bieber verekedésbe keveredett civilekkel. Az énekes miatt az utóbbi időben több barátja is aggódik, ugyanis egyöntetűen állítják: Justin alkoholista és drogfüggő. Az állapota állítólag már kritikus, többen attól tartanak, hogy ha a sztár így folytatja, szervezete éveken belül felmondhatja a szolgálatot.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.