EUR: 329,92 Ft
CHF: 299,89 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Késsel támadt Bieber rajongóira a testőre

Újabb kínos ügybe keveredett Justin Bieber: állítólag utasításba adta a testőrének, hogy késsel kergesse el a rajongóit. A fiatal énekesnek nem ez az első kínos ügye.

Justin Bieber /Fotó: Profimedia, AKM-GSI

A bizarr eset Brazíliában történt, ahol a tinisztár nagyszabású koncertet adott a napokban. A 23 éves énekes a fellépés után bérelt villájába igyekezett, azonban néhány elvakult rajongó kocsiba szállt, és követni kezdte egy esetleges autogram reményében. Justin azonban ideges lett a kitartó fanoktól, ezért félreállt az autójával, és megparancsolta testőrének, hogy zavarja el őket. A marcona férfi kiszállt, és egy zsebkéssel igyekezett nyomatékosítani mondandóját: kiszúrta a fiatalok kocsijának kerekét, illetve be is zúzta az autó oldalát. A rajongók azonnal elhagyták a helyszínt.


Nem ez az első, hogy Bieber összetűzött rajongóival: csak tavaly három-négy olyan esetet tudott meg a sajtó, amelyben Bieber verekedésbe keveredett civilekkel. Az énekes miatt az utóbbi időben több barátja is aggódik, ugyanis egyöntetűen állítják: Justin alkoholista és drogfüggő. Az állapota állítólag már kritikus, többen attól tartanak, hogy ha a sztár így folytatja, szervezete éveken belül felmondhatja a szolgálatot.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek