2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

Késsel támadt Bieber rajongóira a testőre

Újabb kínos ügybe keveredett Justin Bieber: állítólag utasításba adta a testőrének, hogy késsel kergesse el a rajongóit. A fiatal énekesnek nem ez az első kínos ügye.

Justin Bieber /Fotó: Profimedia, AKM-GSI

A bizarr eset Brazíliában történt, ahol a tinisztár nagyszabású koncertet adott a napokban. A 23 éves énekes a fellépés után bérelt villájába igyekezett, azonban néhány elvakult rajongó kocsiba szállt, és követni kezdte egy esetleges autogram reményében. Justin azonban ideges lett a kitartó fanoktól, ezért félreállt az autójával, és megparancsolta testőrének, hogy zavarja el őket. A marcona férfi kiszállt, és egy zsebkéssel igyekezett nyomatékosítani mondandóját: kiszúrta a fiatalok kocsijának kerekét, illetve be is zúzta az autó oldalát. A rajongók azonnal elhagyták a helyszínt.


Nem ez az első, hogy Bieber összetűzött rajongóival: csak tavaly három-négy olyan esetet tudott meg a sajtó, amelyben Bieber verekedésbe keveredett civilekkel. Az énekes miatt az utóbbi időben több barátja is aggódik, ugyanis egyöntetűen állítják: Justin alkoholista és drogfüggő. Az állapota állítólag már kritikus, többen attól tartanak, hogy ha a sztár így folytatja, szervezete éveken belül felmondhatja a szolgálatot.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

    Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

    Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.

  • Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

    Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

    A popsztár két és fél éve van együtt testépítő kedvesével, Sammel. Lapunk nem rég számolt be arról, hogy a pár közös gyermekvállaláson gondolkozik, ám most kiderült: a házasság is tervben van.