2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Extra

Kiborult az ikrek hírére Erdei

Nagy meglepetés érte Erdei Zsoltot és kedvesét, Rékát, amikor kiderült, hogy az exbokszoló párja ismét várandós, hiszen nem terveztek újabb babát. Az orvosok az első vizsgálatnál ráadásul két babát láttak az ultrahangon.

Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Erdei Zsolt párja volt a legjobban meglepődve, mikor kiderült: ismét várandós, Réka ugyanis nem emiatt, hanem egy teljesen más problémával fordult orvoshoz.


A párnak korábban már született egy kislánya, Gréti, aki hat hónapra, 920 grammal jött világra és közel két hónapot kellett inkubátorban feküdnie. – Az előző terhesség gyors volt, ott a 27. héten megszületett a kislányunk. Volt aggodalom épp elég. Igazából a kisfiunk nem annyira várt baba, én már nem akartam többet, Réka szeretett volna. Most azonban már én is nagyon várom. Háromgyerekes apának lenni szerintem megtiszteltetés, nagy büszkeséggel tölt el – mesélte a Mokkában Erdei Zsolt, aki lelkileg is támogatja párját.

A boldogság mellé némi riadalom is párosult, amikor az orvos közölte az asszonnyal, ikreket lát az ultrahangon, de csupán egy szívhangot hall. – Teljesen kiborultam. Egyrészt attól, hogy mi van, ha valóban ketten vannak, és az egyik baba már nem él, másrészt pedig, bevallom őszintén, nagyon megijedtem attól, hogy Gréti mellé rögtön két babát is kapok – mondta Réka a Bestnek, majd hozzátette, később kiderült, hogy egy egészséges babát hord a szíve alatt. Zsolt és Réka már azt is tudja, hogy kisfiuk lesz, akinek a Vilmos nevet választották, mert mint mondják, kedvességet sugall, és nem mindennapi.


Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek