EUR: 321,34 Ft
CHF: 284,55 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Kidobta a spórolt pénzét Medveczky

Több százezres kár érte Medveczky Ilonát, aki a minap tavaszi kertrendezés után lomtalanításba kezdett, és véletlenül a spórolt pénzét is utcára tette.

A 76 éves egykori revütáncos a hosszú évek alatt összegyűlt kacatait pakolta ki a háza elé, hogy azok új gazdára találjanak, de figyelmetlen volt és a lomok között azt a kis szekrényt is kitette, amelyben a spórolt pénzét tartotta.


– Csak akkor jutott eszembe, hogy hibát követtem el, amikor ledőltem pihenni. Azonnal kirohantam az utcára, de a szekrény már nem volt ott. Csak abban bízom, lesz olyan jólelkű a megtaláló, hogy visszajuttatja hozzám a pénzt – mondta reménykedve a Ripostnak a művésznő, akit nagyon megviselt, hogy kidobott az ablakon kétszázezer forintot.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.