2017. november 21., kedd
Olivér

Extra

Kidobta a spórolt pénzét Medveczky

Több százezres kár érte Medveczky Ilonát, aki a minap tavaszi kertrendezés után lomtalanításba kezdett, és véletlenül a spórolt pénzét is utcára tette.

A 76 éves egykori revütáncos a hosszú évek alatt összegyűlt kacatait pakolta ki a háza elé, hogy azok új gazdára találjanak, de figyelmetlen volt és a lomok között azt a kis szekrényt is kitette, amelyben a spórolt pénzét tartotta.


– Csak akkor jutott eszembe, hogy hibát követtem el, amikor ledőltem pihenni. Azonnal kirohantam az utcára, de a szekrény már nem volt ott. Csak abban bízom, lesz olyan jólelkű a megtaláló, hogy visszajuttatja hozzám a pénzt – mondta reménykedve a Ripostnak a művésznő, akit nagyon megviselt, hogy kidobott az ablakon kétszázezer forintot.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Dal 2018: Több mint 350 pályaművet adtak be

    A Dal 2018: Több mint 350 pályaművet adtak be

    Több mint 350 pályaművet adtak be a Dal 2018 című dalválasztó műsorba az éjfélkor lejárt határidőig – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája kedden az MTI-vel.

  • Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Egy amerikai üzletasszony tette az első ajánlatot a Weinstein Company produkciós cég megvásárlására. Maria Contreras-Sweet, aki az Obama-adminisztráció idején a kisvállalkozásokért felelős hivatal vezetője volt, nők vezetésével akarja életben tartani a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein és fivére alapította vállalatot – jelentette a Wall Street Journal (WSJ).