EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Kecskemét

Kiszely Ágnes marad a Ciróka igazgatója

Újabb öt évre Kiszely Ágnest szavazta meg a közgyűlés a Ciróka Bábszínház igazgatójának. A pályázat szerint 2017. augusztus 1-jétől 2022. július 31-ig látja el az intézmény vezetői feladatait a régi-új igazgató.

A közgyűlés tavaly decemberi határozata alapján hirdetett pályázatot a Ciróka Bábszínház intézményvezetői feladatainak ellátására. A pályázati felhívást az Emberi Erőforrások Minisztériuma internetes oldalán 2017. január 20-án tették közzé. A 30 napos határidőn belül két pályázó, Aracs Eszter bábszínész és Kiszely Ágnes, a Ciróka jelenlegi igazgatója nyújtotta be pályázatát.


Fotó: Banczik Róbert

A pályázati anyag áttekintése során kiderült, hogy mindkét pályázó megfelel a magasabb vezetői beosztás ellátása jogszabály által előírt, illetve a pályázati felhívásban szereplő feltételeinek.  A pályázók a pályázati kiírásban szereplő nyilatkozatok aláírásával nem kérték a személyüket érintő ügy zárt ülésen történő tárgyalását, beleegyeztek abba, hogy az általuk benyújtott pályázat tartalmát bárki megtekinthesse a Polgármesteri Hivatal Közösségi Kapcsolatok Osztályán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.