EUR: 323,07 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Sport

Kitálalt a volt focista exe: Maradona egy szexisten

Veronica Ojeda szerint Diego Maradona nemcsak a pályán volt egy isten, hanem az ágyban is. A nőnek van mire alapoznia állításait, hiszen nyolc évig élt együtt az argentin exfocistával. Közös gyerekük is született.

Az egyik argentin rádiónak adott interjút Veronica Ojeda, Diego Maradona egykori párja. A beszélgetés során igen intim információkat is megosztott a szőke bombázó, ugyanis tízes listán tízesre értékelte Maradona ágyban nyújtott teljesítményét, azonban azt hozzátette, hogy orális szexben jobb is lehetett volna, így arra kénytelen csak nyolcast adni. Ojeda és Maradona nyolc évig volt együtt, mi több, gyerekük is született, akinek a Diego Fernando nevet adták.


– Diego a valaha volt legjobb szeretőm, és ő is ugyanezt mondja rólam. Senki nem érhet a közelébe. Olyan szenvedély volt köztünk, hogy miután szakítottunk, két évig nem feküdtem le senkivel – állítja a 40 éves asszony.

A nő nem állt meg itt, elmondta, hogy Maradonának volt egy fétise is: többször arra kérte, hogy öltözzön be rendőrnek.

– Egyszer Kolumbiában egy olyan medencében szeretkeztünk, amely tele volt emberekkel, de nem hiszem, hogy bárki is meglátott volna minket – emlékszik vissza.

A kitálalás nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Maradona lánya, Dalma szerint ez teljesen felesleges volt.

– Szégyellem, hogy ezeket kell hallanom. Ennél mélyebbre nem igazán lehet süllyedni. Igazából semmi rosszat nem mondott apámról, de sokkal jobb lett volna, ha csendben marad.

Credit line: Profimedia, Gtres Online

Címkék

Kapcsolódó Cikkek