EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Kitüntették a 70 éves Iggy Popot

Iggy Pop amerikai szólóénekes és a The Stooges együttes legendás frontembere a számos zenei elismerés után most egy újabb, kulturális kitüntetést tudhat magáénak.

A hetvenéves zenész a legmagasabb francia kulturális elismerést kapta meg, amelyet nem más, mint a miami francia konzul, Clément Leclerc adott át neki. Az Ordre des Arts et des Lettres-t eddig olyan személyek kapták meg, mint Michael Keaton, David Copperfield vagy Bono, a U2 frontembere. Egyébként már az is „történelmi pillanatnak” számít, hogy Iggy Pop nem félmeztelenül, hanem egy zakóban jelent meg, amit valószínűleg a ceremónia szervezői adtak rá.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Liptai Claudia befejezte

  Vége! Liptai Claudia befejezte

  Komoly döntést hozott a műsorvezető, aki elmondása szerint már arra vágyik, hogy a maga ura legyen, ráadásul szeretne minél több időt a gyermekeivel tölteni.

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.