2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Kocsis Máté: Simicska egy agresszív figura, aki meglopta a polgári oldalt

Simicska erőszakból, pénzzel és fenyegetéssel akar eldönteni mindent, olyan alak, aki arrogáns, mindenkin átgázol és mindenkit fenyeget. Saját hatalmán és gazdasági érdekein túl Simicska életében nem sok szempont létezett. Jobb is, hogy már nem kell találkoznunk egymással, nem is baj, hogy Simicska elkerült a kormánypártok környezetéből – jelentette ki Kocsis Máté a PestiSrácok.hu Polbeat című adásában.

A kerület vezetője kőkeményen kiosztotta Simicskáékat a műsorban, miközben azt is nyomatékosította, a nagyvállalkozó meglopta a polgári oldalt.


–  Simicska Lajost egy erőszakos és agresszív ember. Ellopta a magyar jobboldal médiáját. Az a sajtóportfólió, amit ő lenyúlt, amelyből a fia is kiabál most kifelé, azt a jobboldali választók rakták össze, azok a választók, akik nézték, olvasták, hallgatták a médiumokat és akik vonzották a hirdetőket. Innen indul a beszélgetés, hogy ő ezt ellopta – mondta Kocsis Máté a Polbeatben.

Józsefváros kormánypárti polgármestere a PestiSrácok.hu műsorában Simicska Ádámot több önmérsékletre és kevesebb önérzetre szólította fel, majd hozzátette: “nem világos, hogy a 25 éves fiatalember mit is tett hozzá a polgári értékrend megerősítéséhez, kialakításához, azon túl, hogy beleszületett egy roppant erőszakos nagyvállalkozó családjába“.


A józsefvárosi időközi választásokon induló trágár rapper, Dopeman és liberális jelölt Bolba Márta is szóba került a beszélgetés során.

– Rossz állapotban lehet a Magyar Szocialista Párt, ha a nők megverésére biztató botrányhőst indít képviselőjelöltnek a Józsefvárosban. Teljesen abszurd, hogy az MSZP azonosul Dopemannel – fogalmazott a politikus.

Bolba Mártát egyáltalán nem tartja veszélyesnek, inkább egy naiv, becsapott, megtévesztett nőként látja, viszont a politikusnő mögött álló zűrös személyekkel kapcsolatban óvatosságra int.

Kocsis Máté a PS-Polbeatben Soros Györgyről és a milliárdos spekuláns szervezeteiről, médiumairól is kifejti a véleményét, illetve az is kiderül, Kocsis Máté szerint mi a különbség Orbán Viktor és Vona Gábor között.

Kapcsolódó Cikkek

 • A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok (családi otthonteremtési kedvezmény) jól működő rendszer, hatékonyabb a lakáskasszáknál – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.