2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Győr

Kovács Katit Győrben is elismerték

A zseniális énekesnő, Kovács Kati koncertjét Győr önkormányzata és az Idősügyi Tanács szervezte a győri nyugdíjasoknak.

Kovács Kati a tőle megszokott temperamentummal uralta a színpadot és fakasztotta dalra a csordultig telt nézőteret a Vaskakas Művészeti Központban. Borkai Zsolt polgármester, az Idősügyi Tanács elnöke és Radnóti Ákos alpolgármester alelnök is köszöntötte sokak nagy kedvencét, aki a Győri Városháza Ezüst Emlékérmét is átvehette. Borkai Zsolt elmondta: nagy kedvence Kovács Kati, és nemcsak csodálatos hangja és a slágerei miatt, hanem azért is szimpatikus számára, mert a mai napig aktívan sportol, teniszezik, amivel példát mutat az időseknek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.