EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Kulka János mozifilmmel tér vissza

A Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly második mozifilmje, a X. forgatása a napokban befejeződött, és a történet egyik főszereplője nem más, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kulka János. Szerepéről sokat még nem tudni, csak annyit, hogy karakterének sokféle szélsőséges lelki állapotot kellett megélnie.

Egy éve már, hogy a stroke-ot kapott színész nem állt kamera elé, így érthető módon nagyon élvezte a forgatást.


– Izgalmasnak találtam a helyszínen összevágott jeleneteket, nagyon jónak tartom a stábot, és jólesett, hogy mindenki kedves volt hozzám – nyilatkozta Kulka János, aki nagyon sajnálja, hogy gyorsan véget ért a forgatás.

A várhatóan 2018-ban mozikba kerülő történetben Kulka mellett többek között olyan ismert színészeket is láthatunk majd, mint Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs, Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő és Szabó Győző.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!