EUR: 313,29 Ft
CHF: 272,21 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb Dunaújváros

Kutya jó park épül!

Az elmúlt év sikere után idén már másodszor is megszervezi a rácalmási gumiabroncsgyár a KÖSZ, Hankook! programot. A Közösségi Összefogás a Szebbért kezdeményezés lényege, hogy szavazásra bocsátják, milyen beruházást finanszírozzon a cég, és a legtöbb voksot kapó „ügyet” önkéntesek segítségével, a Hankook pénzügyi eszközeivel valósítják meg.

A tavalyi 2+1 (szabadtéri edzőpark az Aranyvölgyi úti benzinkútnál, a tűzoltóság felújítása és bónuszprogramként a mentőállomás renoválása) után idén ismét elindítja a KÖSZ, Hankook! programot a dél-koreai gumiabroncsgyár. A cél ezúttal is a környezet szebbé tétele, mint az elnevezés (Közösségi Összefogás a Szebbért) is mutatja. A cég ötletgazdái egy erre létrehozott honlapon várták a szavazatokat. Végül a Batsányi utca mögötti felső Duna-part lett a „befutó”, ahol a tervek szerint egy kutyaparkot hoznak létre.


Önkéntes lakosok segítségével épül majd fel a duna-parti kutyapark MTI Fotó: Marjai János

 

A szavazással még nem zárultak le a város lakosainak „feladatai”, hiszen a program lényege, hogy önkéntesek segítségével végzik el a munkálatokat. Aki szeretne részt venni a kutyapark építésében, az a pr.hungary@hankooktire.com e-mail-címen adhatja be jelentkezését.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.