EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Lagzibumm a sztárvilágban

Szerelem és boldogság – az elmúlt hetekben, hónapokban több magyar sztár is megosztotta a boldogságát és elárulta, hogy házasodni készül. Polyák Lillát 16 évvel fiatalabb párja vezeti majd oltár elé, Kasza Tibi pedig A Nagy Duett élő adásában kérte meg szerelme kezét.

Péter Szabó Szilvia és György
A csinos énekesnő három éve van együtt szerelmével, Völgyesi Gabi testvérével, Györggyel. Pár hónapja pedig megszületett közös gyermekük, Emma is. A fiatalok a közösségi oldalon jelentették be még az év elején az eljegyzés hírét, de könnyen lehet, hogy ez valójában már sokkal hamarabb megtörtént. Az esküvő időpontjáról egyelőre nem árultak el semmit.


Dér Heni és Vincze Gábor
Dér Heni és focista párja, Vincze Gábor másfél éves szünet után döbbent rá, hogy egymásnak teremtette őket a sors, és ott folytatták, ahol 2015 augusztusában abbahagyták. Dér Heni osztotta meg a rajongóival a jó hírt, hogy ismét eljegyezték egymást, és elképzelhető, hogy ezúttal még nyáron meglesz a lagzi is.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter
Fanni szinte sokkot kapott, amikor Péter letérdelt elé és megkérte a kezét, amire természetesen azonnal igent mondott.
– Az eljegyzés után szeretnénk egyszer majd esküvőt is, és jó lenne két szuper kisgyerek édesanyjának és édesapjának lenni. Közhelyesnek tűnik, de mindennél fontosabbnak tartjuk, hogy egy család legyünk – mondta a Lokálnak Fanni.


Weisz Fanni és Péter
Fotó: Mészáros Diána

Polyák Lilla és Gömöri András Máté
– Hatalmas meglepetés volt számomra ez a leánykérés, mert Máté úgy szervezte meg az egészet, hogy én semmiről sem tudtam. Egy tavaszi fesztiválra készültünk Lillafüredre, ahol persze nyoma sem volt semmilyen rendezvénynek. Sétálgattunk, majd leültünk a vízesésnél. Nagyon romantikus hely volt, Máté pedig egyszer csak letérdelt és megkérte a kezemet – osztotta meg a Lokállal a színésznő, aki nem is lehetne boldogabb 16 évvel fiatalabb kedvesével, és nem zárkóznak el egy közös babától sem.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla
Fotó: Mészáros Diána

Kasza Tibi és Darai Andrea
Sokan együtt örülhettek Kasza Tibi boldogságának, ugyanis A Nagy Duettben, elő adásban kérte meg szerelme kezét. Az énekes-műsorvezető egy ideig a garázsban, egy pótkerék alatt rejtegette a gyűrűt. Azóta azt is megtudtuk, hogy a pár Thaiföldön szeretne megesküdni. A szerelmesek azt is megbeszélték, hogy az esküvő és a nászút után jöhet a baba is.

Kasza Tibi és Andrea fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.