EUR: 312,81 Ft
CHF: 271,96 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

Lajcsi húzná ki a bajból Győzikét

Miután Gáspár Győző otthonát megszállták a NAV nyomozói és akciócsoportja, barátja és egykori felkarolója, Lagzi Lajcsi azonnal Győzike segítségére sietett. Ugyanazt ajánlotta fel, amit Győzike neki még 2015 szeptemberében: autót vagy akár anyagi segítséget.

Bombaként robbant a hír, miszerint közel 20 milliós adótartozás miatt tartottak házkutatást Győzikénél. A roma showman a NAV nyomozói szerint 50 milliós bevételt nem vallott be, és az után nem fizetett adót. A NAV egyenruhásai őrizetbe vették Győzikét, és Egerbe szállították, ahol kihallgatták. A nyomozók lefoglalták a showman autóit, a házban talált több mint 700 ezer forintját, s zár alá vették több ingatlanját is, vagyis szinte pontosan az történt vele, mint anno Lajcsival. Akkor Győzike az elsők között volt, aki felhívta a trombitaművész családját, és felajánlotta segítségét. Egy BMW terepjárót akart adni, miután megtudta, hogy a nyomozók minden gépjárművet elvittek.


Lagzi Lajcsi , Galambos Lajos 2016.07.14 Fotó: Csudai Sándor

– Nem sorsközösséget vállalok Győzikével, csupán viszonozni szeretném a baráti gesztust. Ha szüksége van kölcsönre vagy egy autóra, esetleg egy jogász segítségére, állok rendelkezésére. Akkor, amikor az ember bajban van, sokan félrehúzódnak, és távolságot tartanak tőle, ilyenkor ismerszik meg az igaz barát – mondta Lajcsi, majd hozzátette: akkor ő és családja nem vette igénybe Győzike felajánlását, de jólesett neki, hogy valaki nem kárörvendő, hanem segítő kezet nyújt.
Mint megtudtuk, Győzike egyelőre nem kért segítséget, de nem kizárt, hogy a későbbiekben elfogadja Lajcsi támogatását.

Győzike tárgyalása.

Mint ismeretes, pénteken nyomozók szállták meg a Gáspár család otthonát, házkutatási paranccsal érkeztek. A pincétől a padlásig mindent átkutattak, leltárba vettek minden értéket, és lefoglalták azokat, ezenkívül számlákat, céges iratokat és adathordozókat is magukkal vittek. A showmant közel 20 milliós adócsalással gyanúsítják, de hatósági forrásunk szerint az összeg a nyomozás előrehaladtával emelkedhet.
A témával kapcsolatban megkérdeztük Győzikét is, aki megerősítette információinkat, de a részletekről nem akart nyilatkozni.


Több évet is kaphat

Győzike négy éve már állt bíróság előtt adócsalásért, akkor 1 év 8 hónap börtönre ítélték, három évre felfüggesztve. Mivel a showman a gyanú szerint az áfacsalást a próbaidő alatt követte el, ha most bűnösnek találják, több évre is lecsukhatják.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.

 • Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

  Apja tiltotta el a házasságtól Britney-t

  A popsztár két és fél éve van együtt testépítő kedvesével, Sammel. Lapunk nem rég számolt be arról, hogy a pár közös gyermekvállaláson gondolkozik, ám most kiderült: a házasság is tervben van.