2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Lajcsi már a végrendeletét is megírta

Várkonyi Andrea Mi­csoda Nők! című mű­so­rá­ban mondta el Lajcsi, mennyire fontosnak tartja, hogy gondoskodjon a szeretteiről, és ha vele bármi történne, ők akkor is biztonságban legyenek. Tizenöt éve már, hogy megírta a végrendeletét, amelyben a családja mellett kollégáira és barátaira is gondolt.

– Már nagyon régen megírtam a végrendeletemet, úgy érzem, felelősséggel tartozom a családomért. Akármikor elutazunk a feleségemmel, ez a dokumentum mindig ki van készítve. Ha velünk bármi történne, a gyermekeink biztonságban legyenek. Már tizenöt éve megírtam, mindig frissítek rajta, de ebben az okiratban gondoskodom a zenésztársaimról is – árulta el a FEM3 műsorában Galambos Lajos.


Ez történt korábban:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!