EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XIX.kerület

Látótávolságban a bajnoki arany

A címvédő Ferencváros ellen aratott 2-1-es sikerrel a Budapest Honvéd a labdarúgó NB I második helyéről várja a hétvégi folytatást. Marco Rossi együttese egy ponttal van csak lemaradva a listavezető Videotontól.

A német vezetőedző, Thomas Doll most irányította századik alkalommal bajnoki meccsen az FTC-t. Mérlege 62 győzelem, 22 döntetlen és immár 16 vereség, ugyanis a kispestiek elrontották az ünnepet. Fél óra játékot követően Zsótér Dániel és Eppel Márton találataival már 2-0-ra vezetett a Honvéd a Bozsik stadionban, amire csak Moutari tudott válaszolni. Ez volt a két csapat 201. egymás elleni találkozója az élvonalban.


Van minek örülnie a kispestieknek
MTI Fotó: Kovács Tamás

Az MTI összegzéséből kiderül, hogy a kispestiek 60. sikerüket ünnepelhették, 31 döntetlen mellett 110 meccset nyert a Ferencváros. A Bozsik stadionban a Honvéd négy döntetlen és 23 vendégsiker mellett 25. alkalommal nyert. A kispestiek ezzel méltó módon ünnepelték meg legendás játékosuk, Puskás Ferenc 90. születésnapját, ami pont a találkozó napjára, április 1-jére esett.

Nem feledkeztek el Puskás Öcsi születésnapjáról
MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.