2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb XIX.kerület

Látótávolságban a bajnoki arany

A címvédő Ferencváros ellen aratott 2-1-es sikerrel a Budapest Honvéd a labdarúgó NB I második helyéről várja a hétvégi folytatást. Marco Rossi együttese egy ponttal van csak lemaradva a listavezető Videotontól.

A német vezetőedző, Thomas Doll most irányította századik alkalommal bajnoki meccsen az FTC-t. Mérlege 62 győzelem, 22 döntetlen és immár 16 vereség, ugyanis a kispestiek elrontották az ünnepet. Fél óra játékot követően Zsótér Dániel és Eppel Márton találataival már 2-0-ra vezetett a Honvéd a Bozsik stadionban, amire csak Moutari tudott válaszolni. Ez volt a két csapat 201. egymás elleni találkozója az élvonalban.


Van minek örülnie a kispestieknek
MTI Fotó: Kovács Tamás

Az MTI összegzéséből kiderül, hogy a kispestiek 60. sikerüket ünnepelhették, 31 döntetlen mellett 110 meccset nyert a Ferencváros. A Bozsik stadionban a Honvéd négy döntetlen és 23 vendégsiker mellett 25. alkalommal nyert. A kispestiek ezzel méltó módon ünnepelték meg legendás játékosuk, Puskás Ferenc 90. születésnapját, ami pont a találkozó napjára, április 1-jére esett.

Nem feledkeztek el Puskás Öcsi születésnapjáról
MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Az EU csak átcímkézi az illegális migrációt

  Szavakban már fellép az illegális migráció ellen az EU, de a valóságban inkább csak átcímkézi és legalizálja – erről beszélt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

 • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

  Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

 • Szinte egész Újpest sportolt!

  Szinte egész Újpest sportolt!

  ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.