2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb XIX.kerület

Látótávolságban a bajnoki arany

A címvédő Ferencváros ellen aratott 2-1-es sikerrel a Budapest Honvéd a labdarúgó NB I második helyéről várja a hétvégi folytatást. Marco Rossi együttese egy ponttal van csak lemaradva a listavezető Videotontól.

A német vezetőedző, Thomas Doll most irányította századik alkalommal bajnoki meccsen az FTC-t. Mérlege 62 győzelem, 22 döntetlen és immár 16 vereség, ugyanis a kispestiek elrontották az ünnepet. Fél óra játékot követően Zsótér Dániel és Eppel Márton találataival már 2-0-ra vezetett a Honvéd a Bozsik stadionban, amire csak Moutari tudott válaszolni. Ez volt a két csapat 201. egymás elleni találkozója az élvonalban.


Van minek örülnie a kispestieknek
MTI Fotó: Kovács Tamás

Az MTI összegzéséből kiderül, hogy a kispestiek 60. sikerüket ünnepelhették, 31 döntetlen mellett 110 meccset nyert a Ferencváros. A Bozsik stadionban a Honvéd négy döntetlen és 23 vendégsiker mellett 25. alkalommal nyert. A kispestiek ezzel méltó módon ünnepelték meg legendás játékosuk, Puskás Ferenc 90. születésnapját, ami pont a találkozó napjára, április 1-jére esett.

Nem feledkeztek el Puskás Öcsi születésnapjáról
MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.