EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Lebukott Hajdú! Kapcsolata volt Tornóczky Anitával

A Snóbli legújabb adásában Hajdú Péter Tornóczky Anitával való kapcsolatáról, folyamatban lévő válásáról, élete első traumájáról és új barátnőjéről, Eszterről is mesélt. 

Hajdú Péter bár évekig tagadta, de most kicsúszott a száján: mégis volt románc Tornóczky Anita és közte. „A Főiskolán elcsattant egy csók közöttünk, de erről még soha sehol nem beszéltem” – vallotta be a műsorvezető, aki a Sarka Katával történtekről is meglepően őszintén nyilatkozott. „Kata titokban költözött el, amíg én a Balatonon voltam. Amikor láttam, hogy a gyerekszoba üres, egy órát sírtam benne. Nem voltak ott a gyerekek, borzalmas volt. Ez volt életem első traumája” – árulta el. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy az új barátnője, Eszter még nem találkozott Dávidkával és Noncsival, mert a gyerekeknek még azt is nehéz megemésztenie, hogy este nem apát és anyát látják lefekvéskor. Bódi Guszti persze rögtön lecsapta a magas labdát és Hajdúnak szegezte a kérdést, hogy akkor vajon kit látnak? A csütörtök esti Snóbliból az is kiderül, hogy mit válaszolt erre a műsorvezető.


Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.