EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,39 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Zalaegerszeg

Legénybúcsú? Csak stílusosan!

A legénybúcsú egy korszak vége és egy új kezdete. A férfiak baráti társaságainak egyik legkedveltebb eseménye, mely a szórakozásról és az agglegényélet búcsúztatásáról szól, és természetesen a nőkről.

Rúdtáncoktatás ajándékba
Fotó: Szervezők

Nem könnyű emlékezetesre szervezni, ám a zalaegerszegi Lőrincz Norbi barátainak sikerült! A vőlegénynek magasra tették a lécet, különböző izgalmas feladatokat kellett megoldania. Bizonyára nem számított arra, hogy barátai akciófilmekbe illően, kommandósnak öltözve, símaszkkal a fejükön érkeznek érte, fekete csuklyát húznak rá, megbilincselik, aztán a furgonban alsónadrágra vetkőztetik.


Norbit aztán a paintballpályára vitték, ahol harci gúnyába öltöztették, majd kezdetét vette a vérfestékes csata. A folytatásban olyan feladatokat kapott, mint például ismeretlen emberek ruházatából, esetleg alsóneműből mosási címkéket vágjon ki és minél többet gyűjtsön össze, ugyanígy aláírásokat kellett összeszednie rózsaszín pólója hátuljára. A későbbiekben babakocsit kellett tolnia, rollerrel szlalomozni a Dísz téren, alsónadrágot és zoknit árulni 200 forintért, majd érkeztek a meglepetés feladatok. Elsőre egy igazi fergeteges flashmob, ahol minden bátorságát össze kellett gyűjtenie, hiszen utcazenészként énekelnie kellett a népes téren. Mire magához tért, már vele énekelt a tér, a legjobb barátai, sőt, Hertelendy Attila, a Hevesi Sándor Színház népszerű színésze is. Mivel tánctudása nem a legjobb, a fiúk úgy gondolták, a következő megmérettetés a rúdtánc legyen, így tüllszoknyát kapott, és röpke oktatás után bizonyítania kellett a rúdon is.

A zárófeladatok közt szerepelt a kérdez-felelek teszt, valamint egy fogadalom felolvasása, népes társaság előtt, a helyi retródiszkóban. A legénybúcsú persze nem érhet véget egy szuper buli nélkül, és hajnalig tartott az utolsó szabad éjszaka.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.