2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb Debrecen

Loki-szurkolói klubok alakulnak

A DVSC hírportálja, a loki.hu adta tudtul a hírt, miszerint a hajdúszoboszlói után immár a második vidéki szurkolói klub alakult meg a Debrecenhez közeli Derecskén.

Csubák Zoltán sajtófőnök az érdeklődőknek Leonel Pontes vezetőedzőt, Tőzsér Dániel csapatkapitányt, Ferenczi János balhátvédet, a klublegendát, Dombi Tibort és a DVSC marketingvezetőjét, Jeney Domokost kellett bemutatnia. Azt olvastuk, családias, jó hangulatú ankét volt, és öröm, hogy egészen fiatal szurkolók is megjelentek és érdeklődtek.


Kondás az akadémián segít

A Debrecennel két bajnoki címet és két magyar kupát is elhódító edző ideiglenes munkát vállalt, írja a 24. hu legfrissebb hírei között.  A DVSC akadémiáján fog besegíteni, az U16-os korosztály irányítása lesz a feladata. Kondás szakértelmére azért lesz szükség, mert a csapat jelenleg a nyolccsapatos bajnokság hetedik helyén tanyázik, a cél pedig egyértelműen az, hogy a következő idényben is a legjobbak közt szerepeljenek a fiatalok. A tavaly júliusban a DVSC kispadjáról távozó tréner a klub akadémiáján az U16-os korosztály irányítását vállalta. A feladatot ideiglenesnek tekint, mert nyártól elképzelhető, hogy az NB I-es ambíciókkal rendelkező Kisvárda padjára ül majd le.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.