2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb Debrecen

Loki-szurkolói klubok alakulnak

A DVSC hírportálja, a loki.hu adta tudtul a hírt, miszerint a hajdúszoboszlói után immár a második vidéki szurkolói klub alakult meg a Debrecenhez közeli Derecskén.

Csubák Zoltán sajtófőnök az érdeklődőknek Leonel Pontes vezetőedzőt, Tőzsér Dániel csapatkapitányt, Ferenczi János balhátvédet, a klublegendát, Dombi Tibort és a DVSC marketingvezetőjét, Jeney Domokost kellett bemutatnia. Azt olvastuk, családias, jó hangulatú ankét volt, és öröm, hogy egészen fiatal szurkolók is megjelentek és érdeklődtek.


Kondás az akadémián segít

A Debrecennel két bajnoki címet és két magyar kupát is elhódító edző ideiglenes munkát vállalt, írja a 24. hu legfrissebb hírei között.  A DVSC akadémiáján fog besegíteni, az U16-os korosztály irányítása lesz a feladata. Kondás szakértelmére azért lesz szükség, mert a csapat jelenleg a nyolccsapatos bajnokság hetedik helyén tanyázik, a cél pedig egyértelműen az, hogy a következő idényben is a legjobbak közt szerepeljenek a fiatalok. A tavaly júliusban a DVSC kispadjáról távozó tréner a klub akadémiáján az U16-os korosztály irányítását vállalta. A feladatot ideiglenesnek tekint, mert nyártól elképzelhető, hogy az NB I-es ambíciókkal rendelkező Kisvárda padjára ül majd le.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.