2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb Debrecen

Loki-szurkolói klubok alakulnak

A DVSC hírportálja, a loki.hu adta tudtul a hírt, miszerint a hajdúszoboszlói után immár a második vidéki szurkolói klub alakult meg a Debrecenhez közeli Derecskén.

Csubák Zoltán sajtófőnök az érdeklődőknek Leonel Pontes vezetőedzőt, Tőzsér Dániel csapatkapitányt, Ferenczi János balhátvédet, a klublegendát, Dombi Tibort és a DVSC marketingvezetőjét, Jeney Domokost kellett bemutatnia. Azt olvastuk, családias, jó hangulatú ankét volt, és öröm, hogy egészen fiatal szurkolók is megjelentek és érdeklődtek.


Kondás az akadémián segít

A Debrecennel két bajnoki címet és két magyar kupát is elhódító edző ideiglenes munkát vállalt, írja a 24. hu legfrissebb hírei között.  A DVSC akadémiáján fog besegíteni, az U16-os korosztály irányítása lesz a feladata. Kondás szakértelmére azért lesz szükség, mert a csapat jelenleg a nyolccsapatos bajnokság hetedik helyén tanyázik, a cél pedig egyértelműen az, hogy a következő idényben is a legjobbak közt szerepeljenek a fiatalok. A tavaly júliusban a DVSC kispadjáról távozó tréner a klub akadémiáján az U16-os korosztály irányítását vállalta. A feladatot ideiglenesnek tekint, mert nyártól elképzelhető, hogy az NB I-es ambíciókkal rendelkező Kisvárda padjára ül majd le.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.