EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Lukács László: Lábbal előre vigyenek le a színpadról!

Meglepő kijelentést tett a Tankcsapda frontembere, Lukács László: soha nem akar visszavonulni.

– Közel 30 év után sem érzem, hogy fáradnánk a fiúkkal. Terveink szerint 70 évesen is szeretnénk zúzni és koncertezni. Egy igazi rockernek ez az élete, és az a vágyam, hogy lábbal előre vigyenek le a színpadról, ha eljön az idő – mesélte a zenész, aki gőzerővel készül élete első, pénteki nagykoncertjére, amelyet a Papp László Budapest Sportrénában tartanak. A fellépés különlegessége, hogy a tankcsapdás fiúk miatt komoly átalakításokat végeztek a Stefánia úti csarnoképületen, új színpadot építenek az Aréna közepére, és köré rendezik a nézőteret. 

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.