2019. február 22., péntek
Gerzson

Sport

Lukaku csendre intette csapattársát

Romelu Lukakunak nem tetszett csapattársa, Ashley Williams kritikája, ezért nemes egyszerűséggel csendre intette az 1-1-re végződő Manchester United–Everton mérkőzésen.

Közvetlenül azt követően, hogy a 22. percben Phil Jagielka megszerezte a vezetést az Evertonnak a United otthonában, a gólpasszt jegyző Ashley Williams nekiugrott Romelu Lukakunak. A 32 éves walesi válogatott futballista azt nehezményezte, hogy Lukaku nem eléggé agresszív. A belga nem viselte jól a kritikát ezért a szája elé tette a mutatóujját, jelezve, hogy Williams fogja be a száját. Az egykori Everton-védő, Martin Keown szerint Lukaku tiszteletlenségről tett tanúbizonyságot. – Ashley Williams a legtapasztaltabb játékos a liverpooliak keretében, ha azt nézem, hogy mióta játszik, Lukakunak hallgatnia kellene rá, azonban teljesen normális, hogy két játékosnak nézeteltérése akad a pályán – nyilatkozta az angol BT Sport csatornának.


A mérkőzés egyébként döntetlennel ért véget Zlatan Ibrahimovicnak köszönhetően, aki a 94. percben értékesített egy büntetőt, ezzel 1-1-re mentette a meccset.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek