2017. november 21., kedd
Olivér

Külföld

Macedóniában demonstráltak Soros György ellen

Macedóniában demonstrációkat tartanak Soros György magyar származású amerikai milliárdos ellen – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat esti Híradójában.

A helyszíni tudósítás szerint az országban belpolitikai válság van, az idén eddig több mint ötvenszer vonultak utcára az emberek. Az “Állítsuk meg Soros működését” nevű, januárban alakult szervezet folyamatosan utcára szólítja a támogatóit, mert úgy látják, a milliárdos az ország megosztására törekszik a külföldi hatalmak érdekében. Emellett el akarja érni, hogy az ország engedje át a migránsokat.


A Híradónak nyilatkozó, Macedóniában élő vajdasági Sutus József azt mondta, azért tüntetnek Soros György ellen, mert olyan dolgokat akarnak rákényszeríteni az emberekre, amit ők nem akarnak. “A macedónok másképp akarnak élni, mint ahogy Soros György kitalálta ezt” – mondta a Híradó stábjának Szkopjéban a férfi.

Gjorge Ivanov macedón államfő az M1 aktuális csatornának adott interjúban azt mondta, miközben az országban belpolitikai válság van, illegális bevándorlók tízezrei várnak arra, hogy a zöldhatáron át megindulhassanak nyugat felé.

Hozzátette: Magyarország konstruktív szerepet játszott a migránsválság kezelésében és pozitív példát mutatott sikeres régiós partnerségből és együttműködésből.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    A Baltimore melletti Towson bevásárlóközpontjának vendégeinek lesett az álla, amikor hosszas szemrevételezés után rájöttek, hogy a nagy feltűnést keltő bombázó divatos, rongyos farmere és pólója érzéki csalódás, egy tangán kívül csak némi festék takarja a testét.

  • Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Megjelent a Soroshoz közel álló politico.eu-n egy lista Brüsszel politikáját legbefolyásosabban alakító nőkről, amelyen az ötödik helyet csípte meg Soros alapítványának európai ügyekért felelős igazgatója, eggyel megelőzve egy uniós biztost, aki amúgy szintén Soros embere, miközben Soros szerint szó sincs arról, hogy beleszólna az európai ügyek menetébe.