EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,53 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Eger

Magabiztos egri győzelem!

Két pont volt a különbség a hazai pályán szereplő ZF-Eger, és ellenfele, a felsőházat vezető Szolnoki Dózsa-Közgép VSC között. A tét tehát nagy volt a mieink számára, meg kellett szerezni a középszakasz első helyét.

Szerencsére a srácok nem okoztak csalódást az egri közönségnek és magabiztos játékkal, kiváló védekezéssel, végig vezetve sikerült legyőzni a Szolnokot. Abban Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője és Cseh Sándor, a Szolnoki Dózsa-Közgép VSC trénere is egyetértett: az egri pólósok bizony nagyon nyerni akartak és mindent meg is tettek a siker érdekében, így megérdemelten foglalták el helyüket a tabella élén.

MTI Fotó: Mészáros János

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.