2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Eger

Magabiztos egri győzelem!

Két pont volt a különbség a hazai pályán szereplő ZF-Eger, és ellenfele, a felsőházat vezető Szolnoki Dózsa-Közgép VSC között. A tét tehát nagy volt a mieink számára, meg kellett szerezni a középszakasz első helyét.

Szerencsére a srácok nem okoztak csalódást az egri közönségnek és magabiztos játékkal, kiváló védekezéssel, végig vezetve sikerült legyőzni a Szolnokot. Abban Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője és Cseh Sándor, a Szolnoki Dózsa-Közgép VSC trénere is egyetértett: az egri pólósok bizony nagyon nyerni akartak és mindent meg is tettek a siker érdekében, így megérdemelten foglalták el helyüket a tabella élén.

MTI Fotó: Mészáros János

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.