EUR: 323,35 Ft
CHF: 276,21 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Eger

Magabiztos egri győzelem!

Két pont volt a különbség a hazai pályán szereplő ZF-Eger, és ellenfele, a felsőházat vezető Szolnoki Dózsa-Közgép VSC között. A tét tehát nagy volt a mieink számára, meg kellett szerezni a középszakasz első helyét.

Szerencsére a srácok nem okoztak csalódást az egri közönségnek és magabiztos játékkal, kiváló védekezéssel, végig vezetve sikerült legyőzni a Szolnokot. Abban Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője és Cseh Sándor, a Szolnoki Dózsa-Közgép VSC trénere is egyetértett: az egri pólósok bizony nagyon nyerni akartak és mindent meg is tettek a siker érdekében, így megérdemelten foglalták el helyüket a tabella élén.

MTI Fotó: Mészáros János

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.