EUR: 322,44 Ft
CHF: 282,43 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Külföld

Magot Robbie játssza Erzsébet királynőt egy új történelmi filmben

Magot Robbie ausztrál színésznő játssza I. Erzsébet királynőt a Mary Queen of Scots (Mária, a skótok királynője) című történelmi filmben.

A Focus Features és a Working Title produkciójában készülő dráma címszerepét Saoirse Ronan (A Grand Budapest Hotel) kapta. A filmet a Laurence Olivier-díjas brit színházi rendező, Josie Rourke rendezi. A forgatókönyvön Beau Willimon, a Kártyavár alkotója dolgozik John Guy The True Life of Mary Stuart (Start Mária valódi élete) című könyve alapján.


Amennyiben a forgatás zöld utat kap, a felvételek még idén elkezdődnek a Variety.com értesülése szerint.

Robbie korábban a Suicide Squad – Öngyilkos osztag és A Wall Street farkasa című filmekkel hívta fel magára a figyelmet. A hollywoodi lap értékelése szerint a történelmi dráma jól jöhet a Focusnak a következő Oscar-szezonban.

A 26 éves Robbie jelenleg a Fox Searchlight Goodbye Christopher Robin című filmjében szerepel, a Micimackó szerzője, A. A. Milne feleségét alakítja. A színésznő mostanában fejezte be az I, Tonya forgatását, amelyben Tonya Harding amerikai műkorcsolyázót játssza.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.

  • Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna, interneten árusított illegális gyógyszerészeti terméket – hamis rákgyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és engedély nélküli fecskendőket – foglalt le 116 országban tartott összehangolt razziák során az Interpol – közölte a nemzetközi rendőrségi szervezet kedden.