2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Magot Robbie játssza Erzsébet királynőt egy új történelmi filmben

Magot Robbie ausztrál színésznő játssza I. Erzsébet királynőt a Mary Queen of Scots (Mária, a skótok királynője) című történelmi filmben.

A Focus Features és a Working Title produkciójában készülő dráma címszerepét Saoirse Ronan (A Grand Budapest Hotel) kapta. A filmet a Laurence Olivier-díjas brit színházi rendező, Josie Rourke rendezi. A forgatókönyvön Beau Willimon, a Kártyavár alkotója dolgozik John Guy The True Life of Mary Stuart (Start Mária valódi élete) című könyve alapján.


Amennyiben a forgatás zöld utat kap, a felvételek még idén elkezdődnek a Variety.com értesülése szerint.

Robbie korábban a Suicide Squad – Öngyilkos osztag és A Wall Street farkasa című filmekkel hívta fel magára a figyelmet. A hollywoodi lap értékelése szerint a történelmi dráma jól jöhet a Focusnak a következő Oscar-szezonban.

A 26 éves Robbie jelenleg a Fox Searchlight Goodbye Christopher Robin című filmjében szerepel, a Micimackó szerzője, A. A. Milne feleségét alakítja. A színésznő mostanában fejezte be az I, Tonya forgatását, amelyben Tonya Harding amerikai műkorcsolyázót játssza.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.