EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Életmód

Makai Betti, a bringások divattervezője

Makai Betti városi bringásruhái nemcsak praktikusak, de stílusosak is. Legutóbb az Iparművészeti Múzeumban találkozhattunk  a tervezővel és egyedi termékeivel.

Betti több mint húsz éve biciklizik, és a saját bőrén tapasztalta meg azokat a kellemetlenségeket, amelyek a bringásokat érik, ha nem megfelelő szerelésben vágnak neki az útnak. Aki egyszer beszerez egy „makaibettis” bringásruhát, az garantáltan függővé válik, hiszen a tervező személyes kapcsolatba kerül minden egyes vásárlójával,  mindenkinek meghallgatja a kívánságát.


A  hétköznapi városi viseletre és a sportolásra is alkalmas színes, kényelmes kosztümök, pólók  és kiegészítők számos olyan praktikát is rejtenek, amelyek megkönnyítik a két keréken járók életét. A ruhák lélegző anyaga elvezeti az izzadságot, az anyagok Olaszországból érkeznek. A felsők a hosszított hát miatt előrehajláskor nem csúsznak fel a derékon, a pulcsi ujjára varrt külső zsepitartó zseb könnyen kinyitható, a csőkapucni sálként is használható és nem tekeredik körbe a fejen, ha hátra kell nézni, a kézfejre húzható mandzsetta pedig melegíti a kézfejet.

További információ a www.makaibetti.com oldalon található.


Kapcsolódó Cikkek

  • Szédítő tempót diktál az ördögi Cupra

    Szédítő tempót diktál az ördögi Cupra

    Szédítőre sikeredett a SEAT Ateca alapjaira épült, majd önálló márkává vált Cupra: álló helyzetben is az, de a 300 lóerős motor lehengerlő gyorsulása a volán mögött ülőt is fokozott figyelemre készteti.

  • Hámlasztással a téli hideg ellen

    Hámlasztással a téli hideg ellen

    Télen arcbőrünk sokkal nagyobb törődés igényel az év többi évszakához képest az időjárás viszontagságai miatt. A bőr elhanyagolása száraz, kipirosodó, mi több viszkető, égő érzést kelthet az arcunkon, ezért fontos, hogy mindig használjuk az ilyenkor szükséges kozmetikumokat és megfelelő mennyiségű vitamint vigyünk be a szervezetünkbe.