EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,84 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Már Simicska irányítja a Jobbikot

Már naponta ad tanácsokat Simicska Lajos milliárdos üzletember a Jobbiknak Damm Andrea veszprémi ügyvédnőn keresztül. A kapcsolatot már nem is titkolják, nyilvánosan is egyeztettek nemrég, az ügyvédnő nagyon jó viszonyban van Vona Gáborral – írja a Ripost.

Bár jó ideig titkolni próbálták a Jobbik és Simicska Lajos szoros szövetségét, Vona még börtönbe is zárta volna a milliárdost, azonban ma már a tényeket senki sem vonja kétségbe. De az még Vona Gábor híveit is meglepheti, hogy a nagyvállalkozó újabban már kézi vezérléssel irányítja a pártot, naponta fogalmazza meg elvárásait, ad vissza nem utasítható tanácsokat – írta a Ripost.


Ehhez szükség volt egy olyan összekötőre, akinek a határozott, sőt erőszakos stílusáról közismert Simicska naponta tollba mondhatja elvárásait. A Ripost információi szerint például még abban sem dönthetett Vona Gábor, hogy ki legyen a jobbikos összekötő a nagyvállalkozó mellett. Maga Simicska nevezte meg a veszprémi jobbikos ügyvédnőt Damm Andreát, akit jól ismert és megbízhatónak tartott a kényes feladatra.

Az ügyvédnőnek összekötő szolgálataiért cserébe a Ripost információi szerint biztos befutó helyet ígért Simicska és Vonaa Jobbik rövidesen közösen összeállítandó országos listáján. Damm Andrea a kényes pozíció elnyerése óta az együttműködés keretében napi rendszerességgel osztja, kommenteli, lájkolja a Facebookon Simicskáék valamennyi politikai megnyilvánulását.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

  Náci karlendítéssel pózolt Sneider neje

  Náci karlendítéssel köszöntötte a násznépet Sneider Tamás újdonsült, ügyvéd felesége, amikor 2016 nyarán a Jobbikot addig kiszolgáló jogász hozzáment “a néppártosodás ökléhez”, vagyis a Roy becenevű egykori szkinhedvezérhez, akinek a lagzin is ez a becenév állt az ültetőkártyáján.