EUR: 323,04 Ft
CHF: 282,28 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Belföld

Már Simicska irányítja a Jobbikot

Már naponta ad tanácsokat Simicska Lajos milliárdos üzletember a Jobbiknak Damm Andrea veszprémi ügyvédnőn keresztül. A kapcsolatot már nem is titkolják, nyilvánosan is egyeztettek nemrég, az ügyvédnő nagyon jó viszonyban van Vona Gáborral – írja a Ripost.

Bár jó ideig titkolni próbálták a Jobbik és Simicska Lajos szoros szövetségét, Vona még börtönbe is zárta volna a milliárdost, azonban ma már a tényeket senki sem vonja kétségbe. De az még Vona Gábor híveit is meglepheti, hogy a nagyvállalkozó újabban már kézi vezérléssel irányítja a pártot, naponta fogalmazza meg elvárásait, ad vissza nem utasítható tanácsokat – írta a Ripost.


Ehhez szükség volt egy olyan összekötőre, akinek a határozott, sőt erőszakos stílusáról közismert Simicska naponta tollba mondhatja elvárásait. A Ripost információi szerint például még abban sem dönthetett Vona Gábor, hogy ki legyen a jobbikos összekötő a nagyvállalkozó mellett. Maga Simicska nevezte meg a veszprémi jobbikos ügyvédnőt Damm Andreát, akit jól ismert és megbízhatónak tartott a kényes feladatra.

Az ügyvédnőnek összekötő szolgálataiért cserébe a Ripost információi szerint biztos befutó helyet ígért Simicska és Vonaa Jobbik rövidesen közösen összeállítandó országos listáján. Damm Andrea a kényes pozíció elnyerése óta az együttműködés keretében napi rendszerességgel osztja, kommenteli, lájkolja a Facebookon Simicskáék valamennyi politikai megnyilvánulását.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek