EUR: 322,42 Ft
CHF: 284,45 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb XI.kerület

Megint nem vagyunk kispályások

A tavalyi nagy sikerű, a hazai labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságon való részvételéhez kapcsolódó Nem vagyunk mi kispályások szurkolói pályázat után az Összefogás XI. Sportegyesület most a Bp2017 Nonprofit Kft.-vel karöltve, az Emmi Sportért Felelős Államtitkársága és a Magyar Vízilabda Szövetség szakmai támogatásával, Budapest Főváros és a megyei sportreferensek, a Formatex Kft., az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és további civil szervezetek együttműködésével Újbudán életre hívta a Nem vagyunk mi kispályások 2. pályázatot.

A Nyéki Imre Uszodában sportolnak a kerületi diákok (Fotó: Keresztesi Balázs)

– A pályázaton óvodás és iskolás gyermekek legfeljebb tízfős csapatai maximum két és fél perces kisfilmben és/vagy rajzokban, versekkel, táncos koreográfiával mutathatják be, hogyan szurkolnának a magyaroknak a vizes világbajnokságon. Meggyőződésem, hogy minél korábban szerettetjük meg a sportot a gyerekekkel, annál nagyobb eséllyel épül be majd az életükbe a rendszeres testmozgás, ami az egészséges élet elengedhetetlen része – tájékoztatta a Lokál Extrát Király Nóra, a Nem vagyunk mi kispályások 2. pályázat ötletgazdája.


A fiatalok nemcsak szurkolnak, maguk is úsznak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A nyertes csapatok számos ajándék mellett a helyszínen szoríthatnak majd kedvenceikért, valamint meghívást kapnak a május 21-én a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban rendezett Újbudai Vízimajálisra, ahol különböző sportvetélkedőkön mérhetik össze tudásukat, kipróbálhatnak különböző sportokat, és találkozhatnak magyar vizes sportok régi és új kedvenceivel. A szervezők a pedagógusok és a segítő felnőttek munkáját is jutalmazzák, a vízimajálison részt vevő csapatok pedagógusai közül valaki egy kétszemélyes, egyhetes tengerparti nyaraláson vehet részt. További információk a http://www.kiralynora.hu/hirek/510 és a https://www.facebook.com/Nemkispalya/?fref=ts oldalon találhatók.

Király Nóra (hátul jobb szélen) az újbudai Nyéki Imre Uszodában hirdette meg a Nem vagyunk mi kispályások2. szurkolói pályázatot (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.