2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Sport

Megölhették a börtönben a gyilkos NFL-sztárt

Nem kizárt, hogy mégsem lett öngyilkos Aaron Hernandez, a kettős gyilkosságért felelő (végül csak az egyik ügyben ítélték el, a másikban felmentették) korábbi NFL-sztár.

A 27 éves sportoló holttestét szerdán hajnalban találták meg cellájában – felakasztva. Az első hírek szerint lepedőjével felakasztotta magát, az intézmény azonban az ilyenkor szokásos kötelező belső vizsgálatot elindította.


Alig 24 órával a történtek után máris kiszivárogtak olyan pletykák, miszerint Hernandez nem önkezével vetett véget az életének, hanem megölték. Erről beszélt ügyvédje, Jose Baez is, aki a TMZ-nek súgta meg: nem ölték meg egykori védencét, hanem “eltették láb alól”. Szerinte vagy egy másik rab, esetleg egy börtönőr intézte el az amerikaifutballistát. Baez úgy véli, Hernandez személyiségére egyáltalán nem vallott, hogy öngyilkos legyen, és ezt erősítette meg az egyik barátja is.

epa05914714 (FILE) Former New England Patriots football player Aaron Hernandez attends an evidentiary hearing at Bristol County Superior Court in Fall River, Massachusetts, USA, 02 October 2014. According to reports on 19 April 2017, former New England Patriots player Aaron Hernandez has committed suicide on 18 April 2017 in his jail cell. Hernandez was sentenced to life in prison for murdering semi-professional football player, Odin Lloyd in 2013. EPA/CJ GUNTHER / POOL

 

Aaron Hernandezt egyébként múlt pénteken mentették fel egy 2012-es kettős gyilkosság vádja alól. Más kérdés, hogy Odin Lloyd megöléséért elítélték, méghozzá életfogytiglanra, igaz, nem jogerősen. Az ügyvéd azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy ebben az ügyben is volt esély a felmentésére, éppen ezen kezdtek dolgozni, ezért is érthetetlen számára az öngyilkosság teóriája.


Egy rendőrségi forrás szerint egyébként a volt sportoló halála előtt füvezett, de ez aligha van összefüggésben a rejtélyes halálával.

epa05914713 (FILE) – New England Patriots tight end Aaron Hernandez runs into the end zone for a second quarter touchdown against the Buffalo Bills at Gillette Stadium in Foxborough, Massachusetts, USA, 01 January 2012. According to reports on 19 April 2017, former New England Patriots player Aaron Hernandez has committed suicide on 18 April 2017 in his jail cell. Hernandez was sentenced to life in prison for murdering semi-professional football player, Odin Lloyd in 2013. EPA/CJ GUNTHER

Kapcsolódó Cikkek

 • Bale: Ronaldo nélkül minden nyugodtabb

  Bale: Ronaldo nélkül minden nyugodtabb

  A labdarúgó Bajnokok Ligája első fordulójának második játéknapján a Real Madrid–AS Roma összecsapás emelkedik ki. A madridi csapat most lép először pályára Cristiano Ronaldo nélkül a BL-ben 2009 óta.

 • Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  A H-Moto Team csapata újabb, történetének egyik nagyon fontos állomásához érkezett el, ugyanis a világ egyik
  legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Red Bull Rookies Cup-nak spanyolországi válogatójára bekerült
  Kakuszi Ádám is.

 • Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.