2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb Szekszárd

Megújulnak az utak

Megkezdték a szekszárdi belterületi utak felújítását, illetve kátyúzását. A kivitelezéssel a KÉSZ Kft.-t bízta meg a város – hangzott el az egyik helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

A Szent László utca és a Széchenyi utca sarkán, a volt Skála áruház mellett, a sajtótájékoztatóval egy időben már el is kezdték az úttesten egy lyuk befoltozását.


A polgármesteri hivatal városüzemeltetési szóvivője, Rohr Adrienn elmondta: a város belterületén mintegy 200 utcában kezdték el a kátyúk kijavítását. Három ütemben folyik a felújítás, amelynek összes költsége 15 millió forint. Először a buszok útvonalait javítják, majd a gyűjtőutakat és a lakóházak körüli utakat veszik sorra.

Kőműves Krisztián, a kivitelezést végző Közúti Építő- és Szolgáltató Kft. helyettes ügyvezetője elmondta, a munkálatokat hagyományos technológiával, meleg aszfalttal végzik. Hozzátette, bíznak benne, hogy két hét alatt be is tudják fejezni az útjavításokat.

Gyorsan dolgoznak a KÉSZ Kft. szakemberei, a tervek szerint április végéig végeznek
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.