2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb Szekszárd

Megújulnak az utak

Megkezdték a szekszárdi belterületi utak felújítását, illetve kátyúzását. A kivitelezéssel a KÉSZ Kft.-t bízta meg a város – hangzott el az egyik helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

A Szent László utca és a Széchenyi utca sarkán, a volt Skála áruház mellett, a sajtótájékoztatóval egy időben már el is kezdték az úttesten egy lyuk befoltozását.


A polgármesteri hivatal városüzemeltetési szóvivője, Rohr Adrienn elmondta: a város belterületén mintegy 200 utcában kezdték el a kátyúk kijavítását. Három ütemben folyik a felújítás, amelynek összes költsége 15 millió forint. Először a buszok útvonalait javítják, majd a gyűjtőutakat és a lakóházak körüli utakat veszik sorra.

Kőműves Krisztián, a kivitelezést végző Közúti Építő- és Szolgáltató Kft. helyettes ügyvezetője elmondta, a munkálatokat hagyományos technológiával, meleg aszfalttal végzik. Hozzátette, bíznak benne, hogy két hét alatt be is tudják fejezni az útjavításokat.

Gyorsan dolgoznak a KÉSZ Kft. szakemberei, a tervek szerint április végéig végeznek
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.