EUR: 323,36 Ft
CHF: 287,32 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Merényletre készültek Vilmos herceg ellen?

Csupán centiken múlt Vilmos herceg élete, ugyanis a brit trónörökös mentőhelikoptere kis híján összeütközött egy drónnal.

A dolog pikantériája, hogy a helikopter repülési magasságában már nem tartózkodhatna drón, ezért többekben felmerült a gyanú, hogy valaki szándékosan akarta életveszélybe sodorni Vilmost. A hatóságok azóta is nyomoznak az ügyben, ugyanis egy esetleges ütközés esetén súlyos katasztrófa is történhetett volna. Mint ismeretes, Vilmos a brit mentőszolgálat pilótájaként dolgozik, a szóban forgó esetnél éppen egy 11 éves fiút szállított kórházba.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.