EUR: 338,67 Ft
CHF: 319,07 Ft
2020. február 26., szerda
Géza

Egyéb Eger

Mesetörpök az élen

A Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban rendezték meg a mesevetélkedő megyei döntőjét. Az egri eseményen – az eredetileg nevezett 82 alsó tagozatos csapatból – 9 csapat versengett az országos döntőbe jutás jogáért.

A megmérettetés eredményeképpen a május 8-i országos döntőn Veszprémben Heves megyét a Szabóné Csőke Tünde által felkészített verpeléti Mesetörpök képviselik. Az utolsó játékban 16 mesével mérkőznek meg egymással a megyék legjobbjai.

A nyertes kis mesélők

Helyezések

 1. Mesetörpök – Verpeléti Arany János Általános Iskola. Felkészítő pedagógus: Szabóné Csőke Tünde
 2. Csodaszarvasok – Horti Batthyány József Általános Iskola. Felkészítő pedagógus: Tariné Aradi Éva
 3. Mesecsillagok – Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Tagiskolája. Felkészítő pedagógus: Keresztúri Ilona

Kapcsolódó Cikkek

 • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

 • Elbúcsúztak a katonák

  Elbúcsúztak a katonák

  -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.