2017. november 21., kedd
Olivér

Extra

Meztelenül ünnepel Alessandra Ambrosio

36. születésnapját ünnepelte tegnap Alessandra Ambrosio. A szexi brazil modellt még mindig számtalan megkereséssel halmozzák el a világ legnagyobb divatházai, sőt az utóbbi években a színészi karrierje is beindult: legutóbb a Tini Nindzsa Teknőc 2.: Elő az árnyékból című fantasyban is szerepelt.

A kétgyerekes anyuka alakjáért nők milliói ölni tudnának, ezért születésnapja alkalmából újra megmutatta feszes idomait.

/Fotó:  Profimedia, SIPA USA

/Fotó: Profimedia, Bestimages

/Fotó: Profimedia, Insight Media

Kapcsolódó Cikkek

  • A Dal 2018: Több mint 350 pályaművet adtak be

    A Dal 2018: Több mint 350 pályaművet adtak be

    Több mint 350 pályaművet adtak be a Dal 2018 című dalválasztó műsorba az éjfélkor lejárt határidőig – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája kedden az MTI-vel.

  • Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Zaklatási ügyek: Megvennék Weinstein cégét

    Egy amerikai üzletasszony tette az első ajánlatot a Weinstein Company produkciós cég megvásárlására. Maria Contreras-Sweet, aki az Obama-adminisztráció idején a kisvállalkozásokért felelős hivatal vezetője volt, nők vezetésével akarja életben tartani a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt Harvey Weinstein és fivére alapította vállalatot – jelentette a Wall Street Journal (WSJ).