2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb III.kerület

Micsoda tojások!

Kézzel írott tojásokat csodálhatunk meg április 28-ig a Civil Házban, a Kolosy téri piac I. emeletén.

Sajben Edit kezdetben csak magának készített hímes tojásokat, amelyeket az Iparművészeti Vállalatnál először dekorációként használták fel, majd a világ minden részére rendeltek a különleges, saját maga által kidolgozott technikával készített hímes portékából.

Ezt meg kell örökíteni!
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

A látogatók  ámulva nézték a sok díszes csodát
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Gyönyörű kékkel írt tojások (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.