EUR: 307,56 Ft
CHF: 265,13 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Belföld

Voksaikért támogatja a migránsokat a baloldal

Részletes elemzésben mutat rá a Migrációkutató Intézet, hogy a baloldali ellenzékek, így a hazai is, nem emberbaráti szeretetből, hanem tisztán politikai számításból támogatják az európai migrációt. A nemzetközi kutatások szerint ugyanis a letelepített muszlimok általában a szocialista, szociáldemokrata pártokkal kötnek véd- és dacszövetséget.

Hosszas tanulmányban foglalkoznak a Migrációkutató Intézet szakemberei azzal, hogyan érvényesítik érdekeiket az Európában már letelepedett muzulmán közösségek. A kutatás érdekes következtetésre jutott.

A kutatók becslése szerint Európában 2010-ben 43 millió muszlim bevándorló élt, de létszámuk 2050-re elérheti a 70 millió főt, vagyis demográfiailag is meghatározó erőt képviselhetnek. A kutatás sorra veszi, hogyan alakították ki új életüket új hazájukban, és arra a végkövetkeztetésre jutottak, hogy mindenütt rendkívül erős érdekérvényesítésű szervezeteket hoznak létre a muzulmán közösségek, amelyek aztán erős politikai kapcsolatrendszer kiépítésére törekszenek. Az ilyen szervezetek egyik legfontosabbika a Muzulmán Testvériség, amely eredetileg azért fogta volna össze az Európában élő iszlamistákat, hogy az arab szekuláris rezsimek megbuktatását segítse. Alaposan beépültek: a Muzulmán Testvériséghez kapcsolódó szervezetek még az uniós intézményekben, az Európai Parlamentben is élénk tevékenységet folytató lobbistaként lépnek fel.

Illegális bevándorlók futnak a macedón határ felé a Görögországot és Macedóniát összekötő vasúti síneken a határ görög oldalán /Fotó: MTI/AP/Borisz Grdanoszki

Az is kiderült: a baloldali politikusok nem véletlenül üdvözlik a muzulmán bevándorlókat: a legkomolyabb iszlám vallású közösségeket letelepítő országokban a muszlim ernyőszervezetek a baloldali pártokat támogatják. Francois Hollande 2012-ben szavazójogot ígért a bevándorlóknak és amnesztiát az illegális migránsoknak, ami elég volt ahhoz, hogy a franciaországi muszlimok 86 százalékának voksát megszerezze. A svéd szociáldemokrata párt vallási tagozatán keresztül már az 1990-es évek vége óta szoros együttműködést tart fenn a Svédországi Muszlim Tanáccsal, amely a svédországi muszlim szavazatok 61 százalékát „szállítja” a kormánypártnak.

/Fotó: MTI/AP/Muhammed Muhejszen

Németország már a mostani „népvándorlás” előtt megtanulta, hogyan lehet politikai tőkét kovácsolni a muzulmánok jelenlétéből. A 2013-as választásokon a török származású választók 64 százaléka szavazott az SPD-re, a német szociáldemokrata pártra. A többiek a zöld pártot (die Grünen), illetve a baloldali pártot (die Linkspartei) támogatták. Hasonlóan „leosztott” a pálya Nagy-Britanniában, ahol a Munkáspárt (LP) az 1980-as évek elejétől törekszik a muszlim szavazatok megnyerésére. Becslések szerint az 1997-es választásokon 5 muszlimból 4 a Munkáspártra szavazott. Ezt „fejelte meg”, hogy a munkáspárti Tony Blair miniszterelnöksége idején kormányzati támogatással létrejött Nagy-Britannia Muszlim Tanácsa.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Sajtóhírek szerint Soros György amerikai milliárdos több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak(OSF).

 • 30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  A következő 10 évben hatalmas mértékű, mintegy 700 milliárd forint értékű kórház- és szakrendelő-fejlesztésbe kezd a kormány az Egészséges Budapest Program keretében – mondta tegnap a fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban tartott sajtótájékoztatón Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő.

 • Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Szabadságkoncerttel és egyebek mellett csodás fényfestéssel készülnek a szervezők az idei október 23-ai ünnepségre, amelyen Magyarország kormányfője, Orbán Viktor mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt.

 • Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Folytatódott a használt autók magánimportjának növekedése az év első kilenc hónapjában, annak ellenére, hogy a beáramló járművekkel kapcsolatban változatlanul sok a rossz tapasztalat – írja a magyarországi használtautó-piac egyik legjelentősebb szereplője, a Das WeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.