2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Milliárdokért árulják Fridi villáját

7,9 millió euróért, azaz körülbelül 2,5 milliárd forintért árulja Friderikusz Sándor a Svábhegyen található luxusvilláját – számolt be róla a Ripost. Az épület korábban az 1998-ban brutálisan meggyilkolt üzletember, Fenyő János tulajdona volt, amelyet a férfi halála után vásárolt meg a showman.

Az 1050 négyzetméteres, háromszintes ingatlanhoz egy külön park, egy medence és egy teniszpálya is tartozik. Az itáliai stílusban berendezett villában három hálószoba és négy fürdőszoba van, továbbá négy garázs is az ingatlan része. A hirdetésből továbbá az is kiderül, hogy külön épületet tartanak fent a személyzetnek.

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.