2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Milliárdokért árulják Fridi villáját

7,9 millió euróért, azaz körülbelül 2,5 milliárd forintért árulja Friderikusz Sándor a Svábhegyen található luxusvilláját – számolt be róla a Ripost. Az épület korábban az 1998-ban brutálisan meggyilkolt üzletember, Fenyő János tulajdona volt, amelyet a férfi halála után vásárolt meg a showman.

Az 1050 négyzetméteres, háromszintes ingatlanhoz egy külön park, egy medence és egy teniszpálya is tartozik. Az itáliai stílusban berendezett villában három hálószoba és négy fürdőszoba van, továbbá négy garázs is az ingatlan része. A hirdetésből továbbá az is kiderül, hogy külön épületet tartanak fent a személyzetnek.

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.