2017. november 22., szerda
Cecília

Extra

Milliárdokért árulják Fridi villáját

7,9 millió euróért, azaz körülbelül 2,5 milliárd forintért árulja Friderikusz Sándor a Svábhegyen található luxusvilláját – számolt be róla a Ripost. Az épület korábban az 1998-ban brutálisan meggyilkolt üzletember, Fenyő János tulajdona volt, amelyet a férfi halála után vásárolt meg a showman.

Az 1050 négyzetméteres, háromszintes ingatlanhoz egy külön park, egy medence és egy teniszpálya is tartozik. Az itáliai stílusban berendezett villában három hálószoba és négy fürdőszoba van, továbbá négy garázs is az ingatlan része. A hirdetésből továbbá az is kiderül, hogy külön épületet tartanak fent a személyzetnek.

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Antal Nimród: A Viszkis nem ítélkezik senki felett

  Antal Nimród: A Viszkis nem ítélkezik senki felett

  A Viszkis egyetlen oldal mellett sem tűzi ki a zászlót, nem ítélkezik sem Ambrus Attila, sem a rendszerváltás utáni Magyarország viszonyai felett – mondta az MTI-nek Antal Nimród rendező, akinek szerdától látható a mozikban az 1990-es évek leghíresebb magyarországi rablójáról készült akciófilmje.

 • Schobert Norbi beszólt Somának – Videóval!

  Schobert Norbi beszólt Somának – Videóval!

  Pataky Attila élőben bejelentkezett, hogy az UFO-kkal kapcsolatos élményeiről meséljen, Soma Mamagésáról megtudtuk, hogy amióta nemi életet él azóta egyáltalán nem tévézik, Schobert Norbi “csípős” humora sokaknál kiveri majd a biztosítékot – ilyen volt az Appra magyar!

 • Stadler József esküvőjére készült halála előtt

  Stadler József esküvőjére készült halála előtt

  Gyászba borult Akasztó: tegnap hajnalban, a dunaújvárosi kórházban 66 éves korában elhunyt Stadler József.  Az akasztói juhászból lett vállalkozónak rengeteg terve volt, többek között szerette volna elvenni menyasszonyát, de két hete agyvérzést kapott és többé nem ébredt fel.