EUR: 311,14 Ft
CHF: 265,48 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Milliárdokért árulják Fridi villáját

7,9 millió euróért, azaz körülbelül 2,5 milliárd forintért árulja Friderikusz Sándor a Svábhegyen található luxusvilláját – számolt be róla a Ripost. Az épület korábban az 1998-ban brutálisan meggyilkolt üzletember, Fenyő János tulajdona volt, amelyet a férfi halála után vásárolt meg a showman.

Az 1050 négyzetméteres, háromszintes ingatlanhoz egy külön park, egy medence és egy teniszpálya is tartozik. Az itáliai stílusban berendezett villában három hálószoba és négy fürdőszoba van, továbbá négy garázs is az ingatlan része. A hirdetésből továbbá az is kiderül, hogy külön épületet tartanak fent a személyzetnek.

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Fotó: dhprime.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.