2018. november 14., szerda
Aliz

PR

Minden út a Tóparkhoz vezet

Ma hivatalosan is átadják azt az autópálya-lehajtót, amellyel most már az M1-es sztráda felől is megközelíthetővé válik a Tópark BE MY CITY. A Törökbálint és Biatorbágy határán épülő új városrész így már nem egy, hanem két közvetlen autópálya-lehajtóval is büszkélkedhet, ez pedig egyedülálló Magyarországon.

Hétfőtől immár az M1-es autópályáról is direkt módon megközelíthető a Tópark-projekt, átadják ugyanis azt a lehajtót, amely erről a sztrádáról vezet az új városrész területére. A Törökbálint szomszédságában zajló fejlesztés így már nem csupán az M0-s, hanem az M1-es sztrádáról is elérhetővé vált. Az új lehajtó a Tópark BE MY CITY projekt fejlesztőjének érdeme, hiszen a szakaszt saját költségén építette meg. Ezzel pedig nemcsak a beruházásnak tett jót, hanem a régiónak is: a lehajtóval ugyanis egy újabb kiemelt ponton kötötte össze az M1-es és az M0-s autópályát.


A kivezetőnek teljes Budapest és a budai régió is örülhet, jó néhány perccel lerövidült ugyanis a Tópark-projekt megközelíthetősége, vagyis most már jóval egyszerűbb kilátogatni a húsz hektáron épülő városrészbe. Nem mellékes, hogy nincs még egy olyan nagy volumenű ingatlanberuházás, amely egyszerre két autópálya-lehajtóval is büszkélkedhetne.

Ahogy Csendes Balázstól, a Tópark üzletfejlesztési vezetőjétől megtudtuk, javában zajlik az ide megálmodott, összesen 350, magas minőségű lakás értékesítése is. Az érdeklődés tényleg óriási, ami bizonyítja, hogy „új termékre” szükség volt és van az agglomerációs ingatlanpiacon. Friss fejlemény, hogy a szolgáltatási szektor is megmozdult a Tópark kapcsán: sorra jelentkeznek be kiskereskedelmi láncok, cukrászdák, pékségek, kávézók és bankfiókok, hogy egységet nyitnának a Be My City fantázianévre hallgató városrészben.


Kapcsolódó Cikkek

 • A divat központjává vált a Várkert Bazár

  A divat központjává vált a Várkert Bazár

  Nagy sikerrel zárult az októberi Budapest Central European Fashion Week. A három nap alatt közel 40 hazai és nemzetközi tervező mutatta be a jövő évi tavaszi-nyári kollekcióját, az érdeklődők és a szakma számára. A divatvilág olyan elismert neveivel találkozhattunk, mint az olasz Vogue újságírója, Alberto Calabrese vagy a népszerű influencer, Bryanboy, de olyan világsztárok is eljöttek, mint az amerikai színésznő Dascha Polanco, vagy a modell és DJ Sita Abellan.

 • Úgy esett, hogy nyertünk!

  Úgy esett, hogy nyertünk!

  Ritát az időjárás zavarta be a lottózóba. Először bosszankodott, hogy feltartja a hirtelen jött nyári zápor, aztán meg nagyon örült.

 • Játék is a munka Bay Éváéknál

  Játék is a munka Bay Éváéknál

  Családilag lottózik legendás édesanyjával a tévés és rádiós műsorvezető, Marczali László. Nem csak olyan értelemben, hogy 2011-ben ő vette át anyukájától, Bay Évától a Hatoslottó sorsolásának vezetését, hanem valóban hétről hétre közös szelvényt is feladnak.