EUR: 311,14 Ft
CHF: 265,48 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

PR

Minden út a Tóparkhoz vezet

Ma hivatalosan is átadják azt az autópálya-lehajtót, amellyel most már az M1-es sztráda felől is megközelíthetővé válik a Tópark BE MY CITY. A Törökbálint és Biatorbágy határán épülő új városrész így már nem egy, hanem két közvetlen autópálya-lehajtóval is büszkélkedhet, ez pedig egyedülálló Magyarországon.

Hétfőtől immár az M1-es autópályáról is direkt módon megközelíthető a Tópark-projekt, átadják ugyanis azt a lehajtót, amely erről a sztrádáról vezet az új városrész területére. A Törökbálint szomszédságában zajló fejlesztés így már nem csupán az M0-s, hanem az M1-es sztrádáról is elérhetővé vált. Az új lehajtó a Tópark BE MY CITY projekt fejlesztőjének érdeme, hiszen a szakaszt saját költségén építette meg. Ezzel pedig nemcsak a beruházásnak tett jót, hanem a régiónak is: a lehajtóval ugyanis egy újabb kiemelt ponton kötötte össze az M1-es és az M0-s autópályát.


A kivezetőnek teljes Budapest és a budai régió is örülhet, jó néhány perccel lerövidült ugyanis a Tópark-projekt megközelíthetősége, vagyis most már jóval egyszerűbb kilátogatni a húsz hektáron épülő városrészbe. Nem mellékes, hogy nincs még egy olyan nagy volumenű ingatlanberuházás, amely egyszerre két autópálya-lehajtóval is büszkélkedhetne.

Ahogy Csendes Balázstól, a Tópark üzletfejlesztési vezetőjétől megtudtuk, javában zajlik az ide megálmodott, összesen 350, magas minőségű lakás értékesítése is. Az érdeklődés tényleg óriási, ami bizonyítja, hogy „új termékre” szükség volt és van az agglomerációs ingatlanpiacon. Friss fejlemény, hogy a szolgáltatási szektor is megmozdult a Tópark kapcsán: sorra jelentkeznek be kiskereskedelmi láncok, cukrászdák, pékségek, kávézók és bankfiókok, hogy egységet nyitnának a Be My City fantázianévre hallgató városrészben.


Kapcsolódó Cikkek

 • Négy találat, két új élet

  Négy találat, két új élet

  Elképesztő történetet osztott meg velünk olvasónk, Ferenc. A budapesti nagypapára egy nap kétszer is rámosolygott a szerencse.

 • A feleségem a bónusz a főnyereményhez

  A feleségem a bónusz a főnyereményhez

  Nem tudom, mi ütött belém, amikor a postán megszólítottam. Magam is csodálkoztam, mit művelek – írta levelében olvasónk, aki felesége tiszteletére osztotta meg velünk szerencsesztoriját.

 • Ismét Oscarért szoríthatunk a hétvégén

  Ismét Oscarért szoríthatunk a hétvégén

  Nemcsak a nézőszámot, de a nemzetközi díjakat tekintve is parádés év volt a tavalyi a magyar filmipar számára. A hazai alkotók sorra zsebelték be az elismeréseket a külföldi fesztiválokon.