2019. február 22., péntek
Gerzson

PR

Minden út a Tóparkhoz vezet

Ma hivatalosan is átadják azt az autópálya-lehajtót, amellyel most már az M1-es sztráda felől is megközelíthetővé válik a Tópark BE MY CITY. A Törökbálint és Biatorbágy határán épülő új városrész így már nem egy, hanem két közvetlen autópálya-lehajtóval is büszkélkedhet, ez pedig egyedülálló Magyarországon.

Hétfőtől immár az M1-es autópályáról is direkt módon megközelíthető a Tópark-projekt, átadják ugyanis azt a lehajtót, amely erről a sztrádáról vezet az új városrész területére. A Törökbálint szomszédságában zajló fejlesztés így már nem csupán az M0-s, hanem az M1-es sztrádáról is elérhetővé vált. Az új lehajtó a Tópark BE MY CITY projekt fejlesztőjének érdeme, hiszen a szakaszt saját költségén építette meg. Ezzel pedig nemcsak a beruházásnak tett jót, hanem a régiónak is: a lehajtóval ugyanis egy újabb kiemelt ponton kötötte össze az M1-es és az M0-s autópályát.


A kivezetőnek teljes Budapest és a budai régió is örülhet, jó néhány perccel lerövidült ugyanis a Tópark-projekt megközelíthetősége, vagyis most már jóval egyszerűbb kilátogatni a húsz hektáron épülő városrészbe. Nem mellékes, hogy nincs még egy olyan nagy volumenű ingatlanberuházás, amely egyszerre két autópálya-lehajtóval is büszkélkedhetne.

Ahogy Csendes Balázstól, a Tópark üzletfejlesztési vezetőjétől megtudtuk, javában zajlik az ide megálmodott, összesen 350, magas minőségű lakás értékesítése is. Az érdeklődés tényleg óriási, ami bizonyítja, hogy „új termékre” szükség volt és van az agglomerációs ingatlanpiacon. Friss fejlemény, hogy a szolgáltatási szektor is megmozdult a Tópark kapcsán: sorra jelentkeznek be kiskereskedelmi láncok, cukrászdák, pékségek, kávézók és bankfiókok, hogy egységet nyitnának a Be My City fantázianévre hallgató városrészben.


Kapcsolódó Cikkek