2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Molnár Anikó 41 évesen is elvetetné a gyerekét

A sors fintora, hogy az egykori Nagy Ő-nek, Molnár Anikónak még nem sikerült megtalálnia az igazit. De 41 évesen sem házasságon, sem gyereken nem görcsöl, sőt ha egy alakuló románcába túl hamar becsúszna a gyerek, gondolkodás nélkül elvetetné. 

Molnár Anikó

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt életéről, nézeteiről Molnár Anikó a Lokálnak. Az egykori modell és tévés ma szépségszalont üzemeltet, szenvedélyes állatvédő, énekelni tanul és 41 évesen egyáltalán nem remeg gyűrűért és babáért.


– Szerintem úgy helyes, ha egy nő akkor szül, amikor megtalálja élete párját, nem úgy, hogy ketyeg a biológiai órája, siettében talál valami „donort”, és gyakorlatilag szül magának egy gyereket. Vagy szerelembe esik, és azonnal gyereket csinálnak, aztán egy-másfél év múlva, amikor felszáll a köd, ott állnak, hogy azt sem tudják, valójában kicsoda a másik! Na én ennél konzervatívabb vagyok. Nálam vagy lesz egy kerek egész család, anyukával-apukával vagy inkább nem is kell gyerek – mondta Anikó, aki kortól függetlenül is úgy tartja: az első éveket gyerek nélkül kell eltölteni egy párkapcsolatban.

– Szerintem először ki kell élvezni egymás társaságát: utazgatni, közös élményeket gyűjteni, pár évet megélni csak ketten, és ha már tényleg csak egy gyerek hiányzik a tökéletes boldogsághoz, bele lehet vágni. De amíg egy kapcsolat nem áll biztos lábakon, nincs mire alapozni. Szerelmesen sem szülnék három hét múlva, ha idejekorán becsúszna egy baba, 41 évesen is elvetetném – mondta ki a kemény szavakat az üzletasszony, aki attól sem riadna vissza, ha gyerek nélkül maradna.


– Gyerek nélkül is kemény feladat túlélni ezt a mai világot, nemhogy gyerekkel, de nyilván ennyi idősen azért nem szültem még, mert nem találtam meg azt a férfit, akinél úgy éreztem, hogy jöhet a baba. Magamnak meg nem fogok szülni, az biztos! Lehet, hogy önző vagyok, de nem érdekel. Nem vagyok egy klasszikus anyatípus, és nem én vagyok az egyedüli ilyen a családunkban. Én ezt hozom magammal. Gyerekkoromban is inkább a kiskutyákat pólyáztam, ringattam, mint a babákat – vallotta be Anikó, aki határozottsága ellenére azért még nem mondott le teljesen a saját családról.

– Inkább azt mondom, gyerek nélkül képzelem el a jövőmet, de persze ez olyan dolog, hogy jöhet valaki, akire ránézek és azt mondom: atyaég, rá vártam száz éve, akarok mindent, azonnal és rögtön! Szóval soha ne mondd, hogy soha! De 40 felett az ember azért már jóval bölcsebb, óvatosabb és felismeri, ki az, akinél érdemes elgondolkodni – mondta az egykori Nagy Ő, aki hozzátette: Tisztelem azokat a nőket, akik a mai világban mernek szülni! Ők szüljenek helyettem is!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!